2021 Pelėda Medinė Dėlionė Suaugusiems Vaikams Mediena "PASIDARYK pats" Amatų Gyvūnų Formos Kalėdų Dovana Medžio Apdaila Įspūdį Pragarą Sunku

2021 Pelėda Medinė Dėlionė Suaugusiems Vaikams Mediena "PASIDARYK pats" Amatų Gyvūnų Formos Kalėdų Dovana Medžio Apdaila Įspūdį Pragarą Sunku

w46329

Nauja

Yra sandėlyje

€5.76 €3.63
Vnt.

Žymos: las dėlionės, amatų mediniai, kūdikių žaislas medinis, medienos puzzel, medžio namas formų, valentinas, sudėtingos medinės dėlionės, gyvūnų formos galvosūkis, "pasidaryk pats" medžio amatai "pasidaryk pats", medinis žaislas gyvūnų.

Savybės:

1. Pobūdžio, tematikos Dėlionė: Mėgaukitės įdomus puzzle žaidimas su savo šeima.Galimų kelių dydžių, mūsų medinė dėlionė yra pagaminti iš mažų gabaliukų formos, kaip savanos gyvūnai ir augalai.

2. Aukštos Kokybės Medžiaga: dėlionė yra pagaminti iš Formaldehidas-nemokamai liepų medžiagos, matomas lygaus paviršiaus apdorojimo, aukštos kokybės, patvarus ir atsparus korozijai.Ir dėlionės funkcijų apsaugos sluoksnis.Tai gali būti konservuoti dešimtmečius, pakabinti ant sienos rodyti tikslu.

3. Švietimo Įspūdį: dėlionės gali skatinti akies-rankos koordinacijos, pagerinti koncentraciją, kantrybės, loginis mąstymas ir problemų sprendimo įgūdžiai.

4. Ideali Dovana: Ieško mąstantis gimtadienio ar šventinę dovaną?Šie unikalūs mediniai galvosūkiai yra puikus pasirinkimas!Suteikti jūsų mylimam žmogui valandos pramogų.

5. Šeimos Dėlionė: Jigsaw puzzles ramus protas ir sukelti meditacijos būseną.Dėlionė yra puikus tėvų-vaikų žaidimas, kuris puikiai tinka suaugusiems ir vaikams.Tai yra geras pasirinkimas gimtadienio ir Kalėdų dovanos.

Techniniai duomenys:

Spalva: spalvinga

Medžiaga: Liepų

Dydžiai:

A5 dydis: apie 22*14cm/8.66*5.51 tam, 97 vienetų

A4 dydis: apie 31*20cm/12.20*7.87 tam, 187 vienetų

Storis: apie 5mm/0.2 į

Pakavimo Sąrašas:

Dėlionė*1?

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai