100 Vnt Refract G Tipo Antgalis Sukasi 360 Laipsnių Refrakcija Laistymo Purkštuvai, Sodo Laistymui Vejos Purškiamas Detalės

100 Vnt Refract G Tipo Antgalis Sukasi 360 Laipsnių Refrakcija Laistymo Purkštuvai, Sodo Laistymui Vejos Purškiamas Detalės

w46050

Nauja

Yra sandėlyje

€12.65 €9.11
Vnt.

Žymos: dirbtinė veja., purkštuvas, vejos purkštuvų, sodo vandens, vandens purkštuvas, gardena įrankis, purškimo pistoletas, sodas, automatinė laistymo, atomas spray, dripper.

Savybės:

360 laipsnių automatinė purškimo, tolygų purškimo, plati aprėptis, purškiamas, kaip lietus, ten yra ne stiprus impulsinis jėga vandens slėgis į žemės ūkio daržovės ar kiti sodinukai.

Produkto Pavadinimas: G tipo sukasi refrakcija, purkštuvai

Darbinis slėgis 1.5-3.0 kg

Purškimo spindulys 2.8-4 m

Srautas: 40-140L/H Įpakavimas : 100 Vnt

Įrengimas: Paprastai ,Pradurkite skylę ant PE vamzdis,tada prijungtas sąnarių, ir taip pat gali būti prijungtas prie PVC, MOKSLININKŲ ir kitų kietų vamzdžių.

Taikymo sritis: Daugiausia naudojami šiltnamiuose, medelynuose, šiltnamiuose, ir lauke medžio drėkinimo.Atkreipkite Dėmesį: dydis matuojamas rankas, prašome leisti nedidelius klaida measurem valdžia.Foto spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo tikrojo produkto dėl spalvų ekranas skirtingų monitorių.APMOKĖJIMAS: Prieš pateikiant užsakymą,prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymą dėl prekės.Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo, jei įmanoma.VEŽIMĄ: 1. Paruošimo Laikas:mums reikia 1-2 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų numberous užsakymus kiekvieną dieną. 2. Prašome patikrinkite savo adresą, jei norite rašyti www.poligon-1.lt,jei norite pakeisti, kol mes laivas juos, 3. Sklypas stebėjimo informaciją užklausą, Jūs galite patikrinti, ar jūsų laivybos informacija iš šių ryšį su savo stebėjimo nr. : www.17track.net/en ( nukopijuokite į naršyklę) 1. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos,prašome imtis minutę palikti mums possitive grįžtamojo ryšio su visų 5 žvaigždučių .mes vertiname tai. 2. Jokių problemų,prašome susisiekti su mumis, prašome laikyti atokiau nuo neigiamų atsiliepimų.Mes galime suteikti jums geriausią sprendimą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai