Taidacent Pritaikoma 3 Eilėmis 4 Skaitmenų 5 Skaičiai 6 Skaitmenų Modbus RS485 Metrų PLC Skaitmeninis 7 Segmentų Nuoseklųjį Prievadą LED Ekranas

Taidacent Pritaikoma 3 Eilėmis 4 Skaitmenų 5 Skaičiai 6 Skaitmenų Modbus RS485 Metrų PLC Skaitmeninis 7 Segmentų Nuoseklųjį Prievadą LED Ekranas

w45023

Nauja

Yra sandėlyje

€14.61
Vnt.

Žymos: modbus ekranas, ekranas tm1637, modbus galios matuoklis, 7 segmentų laikrodis, 7 segmentų indikatorius, 4digit led, skaitiklis, modbus, 5 colių 7 segmentų led ekranas, 4 skaitmenų 7 segmentų ekranas, 6 skaitmenų 7 segmentų ekranas.

Apžvalga

1. Nuosekliojo prievado sparta yra automatiškai pripažįstamas, kuris gali būti bet koks iš šių verčių: 4800, 9600, 14400, 19200, 28800, 38400. Duomenų bitų 8, patikrinti, ar Nėra, bito 1. 2. Modbus priima RTU režime ir parametrai yra apibrėžti ūkio registre.Naudoti 03H funkcijos kodas nuskaityti duomenis, perskaityti, 124 registrų kiekvieną kartą.Galite naudoti 06H, 10H, 16H funkcija kodus rašyti duomenis, ir 10H funkcija kodus galite rašyti iki 10 registruoja kiekvieną kartą.Naudoti 17H funkcijos kodas rašyti ir skaityti duomenis tuo pačiu metu, skaityti iki 124 registrų kiekvieną kartą, ir rašyti iki 8 registrus.Funkcija kodai 01H, 02H, 04H, 05H, 0FH, 2BH gali bendrauti normaliai, taip, kad Modbus master prietaisas gali atsakyti, kai pingowania. 3. Prietaiso adresą, 0 yra transliacijos adresas.Kai prašymą rėmo adresas yra 0, ekranas bet kurio adreso reaguoja, ir prietaiso adresas atsako rėmas adresas ekranu.Kai ekranas prietaiso adresas yra 0, jis reaguoja į Modbus prašymų iš bet kurio adreso, ir prietaiso adresas atsako rėmas yra toks pat, kaip prietaiso adresas prašymą rėmo. 4. Yra du būdai, kaip nustatyti prietaiso adresas. ⑴ .Nustatyti per adresas mygtuką.Po maitinimo, spustelėkite adresas mygtuką ir skaitmeninės vamzdis bus rodomas dabartinį adresą.Tada naudokite "+" ir "-" mygtukus, norėdami padidinti arba sumažinti prietaiso adresą, ir laikyti paspaudę mygtuką, norėdami padidinti arba sumažinti nuolat.Jei jokio veiksmo 3 sekundes, jis bus automatiškai išsaugoti ir pereiti prie normalaus darbo režimo. ⑵ , Nustatyti per Modbus protokolą.Registro pagal adresą, 0 apibrėžiamas kaip prietaiso adresas, pirmiausia pakeiskite savo vertę, ir tada parašyti 1 užsiregistruoti adresas 1 išsaugoti parametro vertę.Kai taupymo prietaisą, adresas, kiti telpančių parametrais, taip pat bus išsaugotas.

5 skaičiai

Maitinimo vardinė įtampa: DC12V~DC24V Pagrindinis darbo įtampa: DC6~DC35V Maksimali nuolatinė srovė: 520mA, Ar'nt būti serijinis prievadas Galia: 4.7 M, Daryti'nt būti serijinis prievadas Rėmo dydis: 103*74mm Skylės Dydis: iki 99,5*71mm Tai yra angos dydis, rekomenduojama palikti marža.Loginė struktūra Parama 4 ekrano tikrinimo.Kiekvieno ekrano logiškai yra 3 iš 6 skaitmenų skaitmeninis vamzdžiai.Pats kairiausias skaitmenų kiekvienos skaitmeninės vamzdis yra teksto, fono šviesa, kiekvieno fono šviesa susideda iš 8 mažų šviesos, ir kiekvienas mažas šviesos atitinka segmento skaitmeninės kameros.5 skaičiai dešinėje pusėje kiekvienos skaitmeninės vamzdis yra 8-žodis vamzdžiai.

6 skaičiai

Maitinimo vardinė įtampa: DC12V~DC24V Pagrindinis darbo įtampa: DC6~DC35V Maksimali nuolatinė srovė: 360mA, Ar'nt būti serijinis prievadas Galia: 2.5 W, Atlikite'nt būti serijinis prievadas Rėmo dydis: 103*74mm Skylės Dydis: iki 99,5*71mm Tai yra angos dydis, rekomenduojama palikti marža.Loginė struktūra Palaiko 3-ekrano tikrinimo.Kiekvienas ekranas yra 4 skaitmeninės vamzdžiai, ir indeksas skaitmeninės vamzdis naudojamas kontroliuoti tekstą apšvietimas 3 (4).Kiekvieną fono šviesa susideda iš 8 mažų šviesos, ir kiekvienas mažas šviesos atitinka segmento virtualus skaitmeninis vamzdžio.

Atsargumo priemonės

1. Prijungimas nuosekliojo prievado prie maitinimo šaltinio leis paspartinti senėjimą savarankiškai atkūrimo draudimo ir sumažinti savo atlaikyti įtampą.Savarankiškai atkūrimo draudimo užsidega, kai sudegė, ir stiklo pluošto backplane turi tam blokavimo poveikį liepsna. 2. Draudžiama ją naudoti po to, kai užterštas degių skysčių, tokių kaip benzinas ir alkoholio, ir tai yra draudžiama naudoti degias atmosferose, pavyzdžiui, gamtinių dujų ir akmens anglies dujų.Neleidžia degių medžiagų požiūris komponentų naudojimo metu.Ypač reikėtų atkreipti dėmesį į įrenginio komponentų ir laikyti degalus atskirai, kur stipri elektros srovė gali būti prijungtas. 3. Yra nudegimo pavojus liečiant komponentus ar grandinių plokščių gedimą.Dėl šių priežasčių bus sukelti komponentų ir plokščių perkaitimo: A. Būdami karštoje aplinkoje.B.Darbas pagal didelės galios valstybės.C.Anomalija pasitaiko. 4. Netinka kartų, kad gali sukelti avarijas ar didelio turto nuostoliai.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai