8/18colors Mados saugus ir netoksiškas "PASIDARYK pats" Rinkinys Drabužiai Grafiti Dažų Tiekimas Šeimos Pramogų "PASIDARYK pats" drabužių grafiti kilimėlis

8/18colors Mados saugus ir netoksiškas "PASIDARYK pats" Rinkinys Drabužiai Grafiti Dažų Tiekimas Šeimos Pramogų "PASIDARYK pats" drabužių grafiti kilimėlis

w44939

Nauja

Yra sandėlyje

€4.43 €3.64
Vnt.

Žymos: gimtadienis plaukų kaklaraištis, spalvos kaklaraištis dažų, audinio dažai, kaklaraištis dažų šalies prekių, kaklaraištis dažų įrankis, kaklaraištis dažų durags, tiy dažų rinkinys, dažų prekes, kaklaraištis dažų antikvariniai, audinio dažai.

8/18colors Mados saugus ir netoksiškas "PASIDARYK pats" Rinkinys Drabužiai Grafiti Dažų Tiekimas Šeimos Pramogų "PASIDARYK pats" drabužių grafiti medžiagų tie dažai

1、 "PASIDARYK pats" Rinkinys: Dažikliai yra nuolatiniai ir neblunka, todėl jos neblunka, kai nuplauti, nes jie yra mixable, galite sukurti savo pasirinktinį spalvų.

2、Aukštos Kokybės: aukštos kokybės dažų yra netoksiškas, bekvapis, ilgai išliekantis ir gražus, ir jo spalva yra labai šviesus.

3、Paprasta Operacija: tvirtinimo agentas pridūrė, kad kaklaraištis-dažų miltelius, ir tiesiog užpildykite butelį su vandeniu, be spalvų koregavimas yra reikalinga, ir ji yra lengvai valomas.

4、Keli Naudoja: dies yra labai tinkantys audiniai, pagaminti iš super sugeriančios medžiagos, pavyzdžiui, medvilnės ir cheminių pluoštų geriausių rezultatų.

5、Taikomos: Mūsų spalvų dažai yra plačiai naudojami.Jei manote, kad jūsų drabužiai yra monotoniškas, galite naudoti tie dažai pigmentai dizaino modelius.Tinka drabužiai, kepurės, batai, šalikai, rankinės, pagalvės ir kt.Kurti naujausias mados tendencijas, pridedant energijos ir mados drabužiai ir aksesuarai.

Specifikacija:

Medžiagos: Dažai

Pakavimo Sąrašas:

8 Spalvų Rinkinys (8 plastikinių butelių, 8g miltelių*8; 40 gumos juostos + 10 permatomos pirštinės + 1 naudojimo instrukcija)

18 Spalvų Rinkinys (18 plastikinių butelių, 5g miltelių*18; 120 gumos juostos + 10 permatomos pirštinės + anglišką manual + balta staltiesė)

PRISTATYMAS:

1) Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

2) Paprastai visi užsakymai bus išsiųsti per 1-2 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

3) vežimas, Paštu, Oro Paštu, tik už mažiau nei 2 kg svorio prekių.

4) Jei jums reikia prekių labai skubiai ,prašome susisiekti su mumis DHL ar Fedex Laivybos ir kt.

Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus.Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti.

GRĄŽINTI:

1) Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokestis

2) Mes padarysime viską, kad padėti mūsų klientams.

3) Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

ATSILIEPIMAI:

1) Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

2) Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

3) Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

4) Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai