Naujas SMAEL Vyrų Laikrodžiai Karinės 2018 Lydinio Didelis Ciferblatas Sporto Žiūrėti Vandeniui Vyrų Laikrodis Top Brand 1317 Skaitmeninio Laikrodžio Apyrankė

Naujas SMAEL Vyrų Laikrodžiai Karinės 2018 Lydinio Didelis Ciferblatas Sporto Žiūrėti Vandeniui Vyrų Laikrodis Top Brand 1317 Skaitmeninio Laikrodžio Apyrankė

w44780

Nauja

Yra sandėlyje

€29.60 €16.28
Vnt.

Žymos: smartwatch, smael žiūrėti, ary laikrodžiai, 925 tailandas apyrankė, aliang mens watch, žiūrėti, vyrų apyrankės dslr, vyrai žiūrėti, vyrai pilotas žiūrėti, SMAEL.

Naujas SMAEL Vyrų Laikrodžiai Karinės 2018 Lydinio Didelis Ciferblatas Sporto Žiūrėti Vandeniui Vyrų Laikrodis Top Brand 1317 Skaitmeninio Laikrodžio Apyrankė

Aprašymas:

Jūs tiesiog rasti tik stebėti, kaip jūs kada nors reikės .Sporto žiūrėti yra aukščiausia valstybės kamufliažas.Tai žiūrėti tiems, kurie mėgsta lauke.Daugiafunkcinis laikrodis yra tinkamas didelių vyrų, nerūdijančio plieno atveju daro tai daugiau žavinga ir kietas.

Šis laikrodis vyrams, karinės armijos jau didelis ciferblatas ,ir waterproff atveju su dvejopo laiko Skaitmeninės Quatz Dual Rodymo Laiko,jo chronometras fucnion bus naudinga jūsų kasdieniniame gyvenime.

Savybės:

- SMAEL Karinės sporto laikrodis su 4 versijos;

- Originalus Japonijoje Miyota 2035 Kvarco Judėjimas ir LCD skaitmenų judėjimas;

- Valandą,minutę,sekundę,dieną,mėnesį,savaitę,signalizacija,nustoti žiūrėti,12/24 valandų ir atgal šviesos funkcijas

- Aukštos trinčiai, atsparus stiklas;laikrodis vyrų armija

- Žiūrėti karūną su aplinkosaugos IPS bronzos galvanizavimo;

- Aplinkos IP Sidabro dulkių galvanizavimo Atveju;

- Aukštos kokybės gumos juosta;relogio masculino automatinė

- Nerūdijančio plieno sagtis & back atveju su logo

- 3 metų ilgo gyvenimo baterija

- Vaikščioti paklaida ± 45S / M

-Vandeniui gylis yra iki 30M (Prašome Don, Paspauskite Bet kurį Klavišą, po vandeniu)

-relogio masculino esporti vo ,relogio masculino skaitmeninis,relogio masculino militar,relogio masculino luxo

Paketas Apima:

-1 * SMAEL Karinės Žiūrėti

-1* Dovanų Dėžutė Žiūrėti

-1* Instrukcijų Kortelę

-1* SMAEL ID Kortelę

Siuntimo ir Pakavimo

Visi daiktai bus tikrinamas du kartus ir gerai supakuoti, prieš siunčiant.Prekės bus išsiųstos per 1 darbo dienas po pirkėjai moka už užsakymą.Ji paprastai trunka apie 7 iki 60 darbo dienų pristatyti paketą į paskirties(atokiose vietovėse,tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau).Tuo tarpu,jūs galite pasirinkti, ar AVS DHL Express sutrumpinti laivybos laikas, jei jums reikia, kad skubiai(Prašome patvirtinkite, gavėjo vardą ir siuntimo informacija prieš pateikiant užsakymą).

Specialių Skelbimas:

Argentina: Ji paprastai užtrunka nuo 60 iki 90 darbo dienų siekiant, kad būtų savo vietoje.

Brazilija: CPF ar CNPJ id reikalauti.Ji paprastai užtrunka nuo 60 iki 90 darbo dienų siekiant, kad būtų savo vietoje.

Rusijos Federacijos: VISĄ RECIOIENT PAVADINIMAS yra būtinas.Ji paprastai trunka apie 90 iki 120 darbo dienų siekiant, kad būtų savo vietoje.

Jei negaunate kad per 60 darbo dienų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neigiami ir Neutralūs Atsiliepimai, mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.

Mokesčių

Mes pasiryžę suteikti mūsų produktus už optimalią kainą.Pirkėjas yra atsakingas už mokėjimo mokesčių dalyvauja,pavyzdžiui, Importo Mokesčių,PVM ir pan.Jei paskirties vieta yra Brazilijoje, prašome pateikti savo CPF ar CNPJ, kai jūs pateikiate užsakymą, taip, kad iki minimumo sumažinti logistikos problemos.

Grįžti, Jeigu produktas nėra geros būklės, prašome susisiekti su mumis prieš grąžindamas prekę.Mes atsiųsime dar vieną naują elementą kaip pakeisti kuo gavimo grąžinami paketą.Prašome grąžinti nekokybišką prekę per Registruotu oro paštu-per 5 kalendorines dienas po to kai jūs gaunate užsakymą.Prašome grąžinti paketą, kaip mažas, kaip įmanoma, ir prašome, kad atgal krovinių mažesnis nei 5,00 USD.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.

Jei jums gauti kad ir ji yra geros būklės,mes būtume dėkingi, jei galėtumėte palikti mums, 5-žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų dėl šio sandorio.

Priešingu atveju mes būtume dėkingi, jei galėtumėte susisiekti su mumis prieš paliekant 1-os iki 3-žvaigždučių Atsiliepimus, mes su malonumu tenkinančio sprendimo.

Kaip suteikti grįžtamąjį ryšį?

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai