"400ml Daugkartinio naudojimo Puodelius Bambuko Pluošto Kavos Puodeliai Izoliacija Kelionės Puodelis Gėrimo Taurė

"400ml Daugkartinio naudojimo Puodelius Bambuko Pluošto Kavos Puodeliai Izoliacija Kelionės Puodelis Gėrimo Taurė

w4413

Nauja

Yra sandėlyje

€8.87 €5.06
Vnt.

Žymos: ceram taurė, puodelis šaukštas, kūdikių bambuko, kavos puodelį dangčiu, kavos puodelis, puodelis žiedas, bambuko puodelis, kavos puodelis trafaretas, kavos puodelis daugkartinio naudojimo, bambuko kavos puodelis.

USD 18.88 / vnt. /daug 1 USD 18.65 / vnt. /daug 1 USD 13 / vnt. /1 grupė-12.99 USD / vnt. /daug 1 USD 4.4 / vnt. /daug 1 Portable " 400ml Praktinių Daugkartinio naudojimo Bambuko Pluošto Silikono Bžūp Kavos Puodeliai Ekologinio Draugiškas neslidus Spausdinimo Kelionės Bokalų

Aprašymas: 1.100% ekologiškos kavos puodelis pagamintas iš ekologiško bambuko pluošto - Mūsų daugkartinio naudojimo kavos puodeliai su dangteliu išsaugoti aplinką aplink jus pjovimo vieno-naudoti atliekas ir skatinti atliekų perdirbimą. 2.Pagamintas iš tvariai ir natūralaus ekologiško bambuko pluošto, mūsų naujos kartos bambuko kelionės taures galima pasimėgauti daugiau nei mėgstamas gėrimas, vėl ir vėl, o padėti pakeisti pasaulį aplink jus. 3.Dėl savo minimalistinio!Mūsų kelionės kavos puodeliai gali būti visur esate. 4.Kas yra daugiau, su dangteliais, slydimo, ir ne be vargo, o būna uždaromos saugiai. 5.Paprasta naudoti, lengva laikyti ir naudos iš kokybiškų produktų.Techniniai duomenys: Medžiaga:bambuko pluoštas Dydis:130*85mm Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti Talpa:300-400 ml žymės Svoris:0.13 kg Tipas:Kavos puodelį Pakuotė: 1x Kavos puodelio Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas. 2.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai