DSLR Nardymo Dual Kišeninis Atlenkiamas Laikiklis su Segtuku Varžtas Adapteris su Rankena Viršuje Užrakto Pratęsimo Sporto Fotoaparato Povandeninės Fotografijos

DSLR Nardymo Dual Kišeninis Atlenkiamas Laikiklis su Segtuku Varžtas Adapteris su Rankena Viršuje Užrakto Pratęsimo Sporto Fotoaparato Povandeninės Fotografijos

w4337

Nauja

Yra sandėlyje

€49.31 €39.94
Vnt.

Žymos: povandeninis dėklas, ne neutralus, wifi, scena jungiklis, "google" pradinis interruptor, gopro hero 8 rinkinį, 360 4k vaizdo kamera, alexa jungiklis, smart switch už užuolaidų, rinkinys sjcam, BSEED.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } rankenos iš abiejų pusių produktas yra išskaptuotas, kuris ne tik sumažina svorį, bet taip pat vaidinasvarbų vaidmenį, komforto ir atsparumo slydimui grip.

Rankenos yra skirtos dviejų pakopų struktūra pagal komfortą žmogaus rankos, todėl, kad kai rankena yra laikomas už rankos smilius yra pirmasis žingsnis, didžiuoju pirštu ir mažas pirštas yra antrasis žingsnis, ir nėra nei pjovimo vertus, nei fizinis rankena.

Jei turite sunku, jums gali visiškai įvertinti pilnatvę savo rankas ir jėga veikia ant rankenos.

Rankenos aukštis taip pat yra gana didelis 130mm, tad ranka nebus suspaudus į mažą erdvę; yra viena-colių kamuolį galva virš rankena, kamuolį galva gali išplėsti įrangą pagal savo poreikius, pavyzdžiui, užpildant šviesos, pratęsimo rankos, plūdrumo lempos rankos ir pan.

Ryšį tarp dviejų rankinių laikiklius ir rankena yra kortelės lizdo ištraukite tipo, kuris yra užrakintas pagal M5 varžtų, ir ilgis, vienoje pusėje ruožas yra 53mm.

Tikslas kortelės lizdas piešinys yra, kad kai yra sunkių objektų ant platformos, du kortelių lizdai ir M5 varžtų gali būti atšauktas per 3 punktą taip, kad jis gali atlaikyti sunkesnę svorio, be žalos.

Naudoti, reikia tik pakoreguoti varžtą.

Dual-rankiniai montavimo plokštės yra suprojektuotos su vertikalaus ir horizontalaus montavimo lizdas fotoaparato korpusas priedai.Keturių horizontalių angų lenta gali būti montuojamas ant priekinio arba atgal, kaip reikia, prisitaikymas prie įvairių specifikacijų kameros įranga, su užrakto pratęsimo lazdele.

Yra du M5 varžtų skyles ant vieno galo lentos.Jei klientas yra susirūpinęs, kad kairės ir dešinės varžtai nėra stora, galite įdiegti dviejų varžtų.

Spalva: juoda

Medžiaga: aliuminio lydinys

Dydis: 278*195*55mm

Pakuotės Turinys:

1 * Nardymo Rankinės Laikiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai