Waterjet Stiprintuvų Siurblių Dalys, Praėjimo Laikiklis Flanšas 05007786 Naudojamas Waterjet Internsifier Cilindrų

Waterjet Stiprintuvų Siurblių Dalys, Praėjimo Laikiklis Flanšas 05007786 Naudojamas Waterjet Internsifier Cilindrų

w43130

Nauja

Yra sandėlyje

€82.75
Vnt.

Žymos: cnc waterjet, hidrauliniai rc sunkvežimių, didelis hidraulinis cilindras, Hidraulinis siurblys 220v, hydraul siurblys, siurblys traktoriaus, waterjet dalis, keltuvas hidraulinis cilindras, hidrauliniai maitinimo blokas, hidraulinis cilindras metalo.

Prašymas

Naudojamas waterjet pjovimo mašina, Siurblys

Dalies Pavadinimas

Waterjet Jungė

Numeris

05007786

Svoris

0.1 kg

Funkcija

Ilgas tarnavimo laikas

Sąlyga

100% NAUJI ir daugiau dalių, susijusių jums gali taip pat domina: Šenjangas Win-Win Waterjet Co.,Ltd. - Gamintojas waterjet, gaminti waterjet atsarginės dalys 2D waterjet pjovimo mašina, ir taip pat suteikia 3D waterjet pjovimo sprendimas.Mes galime pateikti įvairių waterjet atsarginės dalys, individualų dalys specialius poreikius.pavyzdžiui, antgalis, tūta, siurblių dalys....Mes turime mūsų pačių gamykloje ir sandėlio atsargų daug dalių klientams.Minkštos pakuotės kartoninė dėžutė, vežamos express pristatymas, tokių kaip DHL, TNT, AVS ir tt mažas waterjet produktus.

Supakuotas medinėje byla dėl didelės vandens srovės dalis, pavyzdžiui, vandens srovės akumuliatoriai, vandens srovės stiprintuvų ir kt.

Sekimo numerį, jums bus išsiųstas iškart po išsiuntimo. 1. Q: ar jūs gamyklos ar prekybos kompanija?

A: Mes esame TIESIOGINIS GAMYKLOJE.

2. Q: gal galite suteikti individualų waterjet dalys specialios įrangos?

A: Mes turime profesionalių techninių specialistų komanda, kuri gali suteikti individualiai pritaikytas paslaugas.

3. Q: Kaip ilgai aš galiu gauti mano waterjet dalys?

A: Mes galime pasirūpinti siuntą su 24 valandų, jei produktų atsargų. 4: dalys Jūsų kokybės garantija?A: Taip, jei bet kuris kokybės problema, mes galime keistis dalys nemokamas pristatymas ir net grąžinti pinigus.

5.Q: Kaip aš galiu gauti po pardavimo paslauga?

A: Mes teikiame 24 valandų internete paslauga.Jūs galite susisiekti su mumis per el. paštą, whatsapp, "skype" ir pan. 6. Q: ar galiu pasirinkti pristatymo būdą?A: Taip, tačiau, jei prekės, nemokamas pristatymas, mes pasirinkti ekonomikos, express pristatymas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<