Beždžionė Baby Doll, 40CM Rankų darbo Išsamius Dažų Reborn Baby Monkey Naujagimiui Kolekcines Meno

Beždžionė Baby Doll, 40CM Rankų darbo Išsamius Dažų Reborn Baby Monkey Naujagimiui Kolekcines Meno

w42777

Nauja

Yra sandėlyje

€44.74 €30.42
Vnt.

Žymos: beždžionė žaislas, milžinišką beždžionė lėlės, rėmas beždžionė, baby doll atrodo realus, žalia beždžionė lėlės, reborn baby lėlės viso kūno riebalų silikono, beždžionė pliušas, reborn baby lėlės viso kūno silikono aukštas, 40 cm lėlės, adidas zx 500 rm.

Kulka Taškų:

1、Išsamios Dydis: išsamus dydis yra apie 40 cm/sudarė 15,75 inchs, grynasis svoris-apie 1 kg, ir pakuotės svoris apie 1,2 kg.

2、Išsami Struktūra: galvos ir galūnių yra gaminami iš importuojamos minkštas silikagelis, ir kūnas yra pagaminti iš medvilnės, kuri yra labai minkšta.Lėlė gali judėti, sėdėti ar atsigulti, bet negali stovėti arba kalbėti.Ji negali patekti vandens.

3、Įterptas Moheros: Jis užklijavo mohera.Lėlė su atviromis akimis turi akrilo akis pagamintas Taivanyje, kuri neturėtų mirksėti.

4、Rankų darbo: Ranka-pagaminti pagal dydį beždžionė lėlės, kuriame galite keisti drabužius lėlės patys.Nekilnojamojo baby-dydis drabužiai tinka lėlės.

5、Magnetinio Žindukas: Gražus rankų darbo akies nustatyti, rankomis dažyti detalių ir rankų darbo netikrų blakstienų.Burna yra magnetinis, ir ji ateis su magnetine žindukas tinka burnos.

Specifikacija:

Dydis: apie 40 cm/sudarė 15,75 inchs

Svoris:

Svoris neto: apie 1 kg

Supakuoti svoris: apie 1,2 kg

Pakavimo Sąrašas:

1*Beždžionė Baby Doll, 1*drabužiai, 1*kūdikių buteliukas, 1*žindukas.

Pastaba:

Jis ateina su kostiumu, kaip parodyta paveikslėlyje.Jei turite pakeisti drabužius sau, ji yra rekomenduojama pirkti nekilnojamąjį kūdikių drabužiai.Dydžių neišnešiotiems kūdikiams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai