Universali Atrama Automobilių Porankis Centras, Centrinės Konsolės Pasukti Talpinimo Viršų

Universali Atrama Automobilių Porankis Centras, Centrinės Konsolės Pasukti Talpinimo Viršų

w42404

Nauja

Yra sandėlyje

€28.62 €16.60
Vnt.

Žymos: lauke porankiu, ratas porankis, porankiai swift, porankiai astra j, rankos kėdės parama, porankiai opel astra h, porankiai, porankiai fabia, porankis automobilių universalios, dropship žiūrėti.

Pastaba:

A: pls neatidarykite ginčų, pls susisiekti su mumis pirmą, jei yra kokių nors problemų, mes išspręsti visų problemų už jus nuoširdžiai.ačiū

B. Ši kaina nėra įskaitant visus muitinės mokestis , pls pastaba

Taikoma modelio aprašymas:

Taikoma 90% automobilių

1. Visoms transporto priemonėms, chromuotomis originalus automobilis gali būti naudojamas; 2. Turėklą buvo pašalintas iš originalaus automobilio.Prašome nufotografuoti ir pateikti ją mums patvirtinti, jei tai taikoma. 3. Jei nesate tikri, apie savo būklę, prašome nufotografuoti ir pateikti ją mums patvirtinti, jei tai taikoma.

4. Mes turime dydis instrukcijos, prašome atidžiai.

Stilius:

Stilius: vieno sluoksnio, nr. USB+ šviesa, pasukti, bagažo, gali kilti B stilius: dvigubo sluoksnio, nr. USB+ šviesa, bagažo,,ne gali pakilti, gali būti ne pasukti C stilius: dvigubo sluoksnio, Turi USB , Nr. žibintai,gali pakilti, bagažo, gali būti ne pasukti。 D stilius: vieną sluoksnį, USB + žibintai, gali būti padidinta, bagažo, gali būti ne pasukti.

USB jungtis metodas

RM16228241874126587

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai