Kinų Koldūnų Mašina Maker ping Mažas Houshold Plastiko Koldūnai Maker

Kinų Koldūnų Mašina Maker ping Mažas Houshold Plastiko Koldūnai Maker

w42300

Nauja

Yra sandėlyje

€371.52 €185.76
Vnt.

Žymos: mašina kukulis, gyoza, buveinės mažas kukulis mašina, maker jogurtas, kukulis mašina jgl 60, tešla apvalesnės, juoda kelionės, dumple mašina, wonton, maker makaronai.

Kinų Koldūnų Mašina Maker Freeshipping Mažas Houshold Plastiko Koldūnai Maker

Įvesti Rusijos Vertikalus kukulis staklių Svoris: 4 .3 kg Matmenys: 28*28*50cm Talpa: 26pcs/min Rinktuvo Talpa: 1000mg Kukulis Svoris: 14-18g/vnt Kukulis Dydis: 60*35 mm

MOKĖJIMO

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, T/T. Visomis pagrindinėmis kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.Prašome naudoti RMB kanalo pirmą kartą. 2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą. 3. Dabar www.poligon-1.lt gali priima Mastercard, visa Caard, "western Union", QIWI Piniginė, Banko pavedimo mokėjimo metodą.

VEŽIMAS

1. Prekės bus hipped per 2-5 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. 2. Pristatymo Laikas: Per Express, DHL/UPS/Fedex/TNT, paprastai 3-7 darbo dienos.Per Oro Mail: Rašyti Laišką/AVS ir tt, paprastai 10-30 darbo dienų.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. 3. Mes turime teisę pasirinkti labiausiai tinkamą išreikšti bendrovės klientų, pvz., UPS,DHL ir Fedex ir pan.Prašome palikti galiojantį el. pašto adresą ir kontaktinį numerį, kai tvarka.Tai mums leidžia bendrauti, svarbi informacija, susijusi su užsakymų apdorojimo. 4. Pirkėjai yra atsakinga už visas Mokesčių ir PVM, jokių papildomų mokesčių, muitų, bet kokiomis aplinkybėmis.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Jei norite sumažinti pripažinti vertę, prašome pranešti mums, jei jums priimti užsakymą, mes rašyti originalo paskelbti vertę.

GARANTIJA IR GRĄŽINIMAS 1. Mes garantuojame elementą, mes išparduota yra 100% geros kokybės ir būklės.Kiekvienas daiktas bus atliekama atsargiai, prieš pristatymas dėmesį.Tačiau kartais dėl neleistinų per laivybos, kai kurios dalys gali prarasti, kompiuteris veiks netinkamai.Šiuo atveju, mes bus būti kantrūs pasakyti, kaip jį pataisyti, ir jei bet kurių dalių, gauti sugedusi, mes pasiūlysime 90 dienų nemokamai dalių pakeitimas. 2. Mes leisti grįžti atgal kas pardavė elementus per 7 dienas.Pirkėjams bus reikalinga atsakinga už laivybos mokesčius ir kitus mokesčius.Taigi, prieš pirkdami mūsų daiktų, prašome 100% patvirtinti, šis punktas yra tai, ko jums reikia.Grįžę yra ir mūsų prarado, tiek mums kaip įpratęs matyti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai