14 Colių 15 Pažymi, Plieno Kalba Būgno Rinkinys Melodija C Tuščia Dvasia Būgno Mušamieji Vertus, Visos Būgnų Muzikos Instrumentai Dropshipping

14 Colių 15 Pažymi, Plieno Kalba Būgno Rinkinys Melodija C Tuščia Dvasia Būgno Mušamieji Vertus, Visos Būgnų Muzikos Instrumentai Dropshipping

w41994

Nauja

Yra sandėlyje

€71.15 €49.81
Vnt.

Žymos: įrašo tambor, glucophone, mažas kalba būgnas, rankos visos, būgno handpan, ryšių muzikos instrumentai, būgno ranka, automobilių stalo lempos, saulašarė, priėmimo plieno būgnas.

Kulka Taškų:

1、Aukštos Kokybės Plieno Medžiaga: Pagamintas iš plieno, padengtas apsauginiu dažų purkštuvu išvengti smukdydama, įbrėžimų ir įbrėžimai.Rankų darbo pagal amatininkų, 15-pastaba kalba būgno gali pagaminti gera, ethereal, Buda-kaip ir garso.

2、profesionaliosios Muzikos Būgnas: Apie 14 colių 15 pastabos.C Tonas iš viso turi 15 garsai.Tai daro gyvenimą lengvesnį, siūlo daugiau įvairių garsų, ir galite žaisti daugiau muzikos.

3、Lengva Išmokti Žaidimas: pradedantiesiems galite sužinoti, kaip žaisti dešimt minučių, naudojant muzikos rezultatą.Jūs galite žaisti 15-pastaba plieno nendrės su pateiktu mallets ar tiesiog jūsų rankose.

4、Platus: plieno kalba būgnas yra puikus asmeninių meditacija, joga, spektakliai, religiniai ir kt.Jo eterinis garsai gali apvalyti savo protą ir sielą ir atneš jums į vidinę ramybę.

5、Dovana Variantas: Ji yra graži ir ypatinga dovana draugams, vaikams, muzikos mėgėjams.Į paketą įeina plieno būgnas, mallets, anglų kalba, muzika, knygos, krepšys, pažymi, lipdukai ir susitvarko.

Savybės:

1. Apie 14 colių vertus pan, nešiojamų.

2. 15 pastabos.C tonas.Visi užrašai turi puikų atgarsį vibracijos.

3. Tembras yra melodingo, tyra ir tuščia.

4. Aukštos kokybės plieno medžiagos, griežtai vertus-tuned ir tiksliai vertus-iškirpti, kas skamba puikiai.

5. Jūs galite žaisti su įtraukti būgno mallets arba su jūsų rankas, ir įtraukti pastabą, suteikia pradedantiesiems mokytis ir žaisti lengviau.

6. Su nemokama kelionės krepšys, galite lengvai atlikti liežuvio būgno įvairios veiklos.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Plieno Kalba Būgnas

Spalvos: raudona, aukso, juoda, karinio jūrų laivyno (pasirinktinai)

Tonas: 15 pastabos.C tonas

Medžiaga: anglies plienas

Būgno dydis: apie 35*35*15 cm/13.78*13.78*5.91 colių

Prekės svoris: apie 3800g

Pakuotės svoris: apie 5200g

Pakavimo Sąrašas:

1 x Plieno Kalba Būgnas

1 Pora Drumstick

1 x Pastabos Lipdukas

1 x Nešiojimo Krepšys

1 x anglų kalba, Muzika, Knygos

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai