Kalėdų Dekoracijos Namų Žibintų Papuošalai Kalėdų Senelio Elnių Lempos Kerst Naujųjų Metų Dovana Keičiamo Akumuliatoriaus Dekoratyvinės Lempos

Kalėdų Dekoracijos Namų Žibintų Papuošalai Kalėdų Senelio Elnių Lempos Kerst Naujųjų Metų Dovana Keičiamo Akumuliatoriaus Dekoratyvinės Lempos

w41947

Nauja

Yra sandėlyje

€9.06 €5.71
Vnt.

Žymos: industrail namų puošybai, acer as10d41 baterija, retro žibintų santa claus, christma, Gimtadienio Dovana, kalėdos house lantern, ic irs2092, kalėdų žibintai led, lempa, žibinto apdaila beig.

Kulka Taškų:

1、Išskirtinį ir Modelis:retro nešiojamų žibintų formos yra išgraviruotas prabangus modeliai, ir yra labai gera dekoracija šventės, gimtadienius ir vakarėlius.

2、Prabangus Interjeras: trimatis formos interjeras, ryškus vaizdas.Interjeras yra vandens ir maži blizgučiai, todėl apšvietimo efektas daugiau gražus.

3、Keičiamų Baterija: Built-in 3pcs LR44 baterijos energijos tiekimo, keičiamos.Yra jungiklis apačioje lempa, kuri yra paprasta naudoti.

4、Aukštos Kokybės Medžiaga: aukštos kokybės PVC apvalkalas yra patvarus, bus ne oksiduojasi ir rūdžių, modelis yra aiškus ir gražus, ir gali būti saugomi ilgą laiką.

5、Patogu Naudoti: Lengva naudoti ir lengva nešioti, jūs galite įdėti jį ant stalo arba pakabinti ant lango, Kalėdų eglutė, sienos ir kt.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kalėdų Ornamentu Žibintų

Medžiaga: PVC + elektroniniai komponentai + vanduo + blizgančiais

Spalvos temperatūra: šilta balta

Maitinimo režimas: built-in 3 mygtukas baterijų

Dydis: apie 6.2*6.2*14cm/2.44*2.44*5.51 į

Svoris: apie 206g

Naudojimas: Kalėdų ornamentu, langų, vidaus apdailos, tema šalis

Pakavimo Sąrašas:

Lempos*1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai