Gillette Fusion 5 Proglide Proshield Keičiamos Skutimosi Skustuvų Peiliukai Saugos Skustuvų Peiliukų Skutimosi Kasetės Vadovas Skustuvas

Gillette Fusion 5 Proglide Proshield Keičiamos Skutimosi Skustuvų Peiliukai Saugos Skustuvų Peiliukų Skutimosi Kasetės Vadovas Skustuvas

w41916

Nauja

Yra sandėlyje

€13.19 €7.25
Vnt.

Žymos: gillett, nordost, ašmenys fusion, moterims "gillette", gillette proglide turėtojas, gillette fusion 4, gillette venus 3, atveju skustis, paketas, gillette mach 3, gillette fusion fusion5 peiliukai.

Yra Gillette originalus skutimosi peiliukai ir pakeisti originalus peiliukai galite pasirinkti, prašome kreiptis į SKU nuotrauka už informaciją.

Visi skustuvų peiliukai šią nuorodą, turi Precision Trimmer ant nugaros,jie tinka Gillette SkinGuard Jautrus ir Gillette Fusion rankenos ( Apima Gillette Fusion 5 , Gillette Fusion Proglide , Gillette Fusion Proshield , Gillette Fusion Power , Gillette Fusion Proglide Power , Gillette Fusion Proshield Chill).

Pagrindinės Savybės:

Fusion 5: Sintezės 5 vyriški skustuvai su danga, kuri sumažina trintį; a skustis, kad jūs vos jaučiasi.

Fusion Proglide: Skustuvai su 5 peiliukai su danga, kuri sumažina trintį; a skustis, kad jūs vos jaučiasi.Pažangi tepimo juostelės su dar daugiau tepimo komponentai (palyginti su Fusion5).

Sintezės Proshield: Tepamosios juostelės prieš ir po geležtės apsaugo nuo sudirginimo skutimosi metu. 5-peilis su trintį mažinančia danga pateikti skutimosi, kurios jūs vos jaučiasi.Mikro-hairbrush padeda vadovas plaukai tiksliai geležtės.

Sintezės Proshield Chill: Panašus į Proshield, bet Proshield Chill skustuvas su vėsinimo technologija suteikia jausmas šviežumo, kai skutimosi.

Dėmesio:B ecause pakuotės Gillette produktai dažnai keičiasi, mes negali garantuoti, kad produkto pakuotės jums gauti yra lygiai tas pats kaip nuotraukoje.Ačiū už jūsų supratimą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai