LOL/OW/DOTA Temą Keycaps Ranka Graviruotas Aliuminio Lydinio Embossment Apšvietimu Klavišą caps Suderinamos Klaviatūros R4 2

LOL/OW/DOTA Temą Keycaps Ranka Graviruotas Aliuminio Lydinio Embossment Apšvietimu Klavišą caps Suderinamos Klaviatūros R4 2

w41847

Nauja

Yra sandėlyje

€15.20 €10.64
Vnt.

Žymos: aliuminio keycap, aliuminio keycap, r4 keycap medienos, keycap lol, centras kepurės, bžūp dota, ow, iso keycaps apšvietimu, kawaii keycap, bžūp) klavišas klaviatūra.

?Klaviatūros - pagrindiniai bžūp tinka dauguma MX ašis (cross-ašis), mechaninės klaviatūros, tokių kaip žalioji ašis juoda ašis ir kt., ir netinka membrana, klaviatūrų ir nešiojamų kompiuterių.

?Medžiagų Technologijos - raktas bžūp medžiaga yra cinko-aliuminio lydinio ZNAL903, kurie yra suprojektuoti ir pagaminti pagal trimatis reljefo.Ji priima dažymas įvairių procesų, tokių kaip galvanizavimo, elektroforezės ir kepimo dažų, ir šis procesas yra sudėtingas.

?Aukštis Pagrindiniai Bžūp - bendras aukštis pagrindiniai bžūp yra apie 11.0 mm, kuris yra netoli aukštis oem R4. Tai yra apie 9.8 mm nuėmus paviršiaus reljefo modelį.Ji yra arti originalo R4 aukštis vyšnių.Rekomenduojama montuoti į ESC, F srityje, ir pagrindinis raktas skaitmenų zonoje.

?Stora Lizdas - Įvairių klaviatūros, įvairių krypčių ir skirtingų mygtuką dydžiai gali skirtis.Mes negalime garantuoti, kad keycap laiko tarpsniai yra tik teisę už visus klaviatūros mygtukus.Taip, lizdą galinėje keycap yra suprojektuoti su kandiklio lengva priemonė, fine-tuning.

?GERIAUSIA GARANTIJA - Tikroji spalva gali skirtis nuo nuotraukos dėl kompiuterio nustatymų, ačiū už jūsų supratimą.Jei dėl kokios nors priežasties, jūs neturite labai patinka jūsų keycaps, tiesiog jį grąžinti, ir mes grąžinsime kiekvieno cento (arba pakeisti Jį, jei yra problema).

PAKETAS APIMA:

Tema keycap *1

keycap kamščiatraukis įrankis *1

Dovanų dėžutė *1

Diegimo Instrukcijos:

Naudojant laidinį keycap kamščiatraukis priemonė, švelniai vieta iš abiejų pusių įrankio po keycap norite pašalinti.

Su abiejų pusių po keycap, švelniai pradėti traukdami į viršų, o wiggling į keycap į šonus, tuo pačiu metu.

Įsitikinkite, kad jums tai atlikti sklandžiai judesio ar kitur jums gali sukelti žalą į savo mechaninė klaviatūra.

Raktiniai žodžiai:

PUBG/LOL/OW/DOTA Temą Keycaps Ranka Graviruotas Aliuminio Lydinio Embossment Apšvietimu Raktų dangteliai, Mechaninė MX Suderinamos Klaviatūros Dovana Atveju

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai