Karšto Parduoti Sodo Žarna Plečiama Magija Žarna Lanksti, Sodas, Vandens Žarna Laistymo Žarna Automobilių Plovimo Vamzdis Su Ilga Rankena Purškimo Pistoletas

Karšto Parduoti Sodo Žarna Plečiama Magija Žarna Lanksti, Sodas, Vandens Žarna Laistymo Žarna Automobilių Plovimo Vamzdis Su Ilga Rankena Purškimo Pistoletas

w41675

Nauja

Yra sandėlyje

€17.99 €13.49
Vnt.

Žymos: sodo žarna, gardena, "pasidaryk pats" žarna krepšelį, žarna-vandens, ruožas žarna 100ft, sodo žarna sodas, micro sodo žarna, sodo žarna ritės, kastking baitcasting ritės galia rankena, plečiasi sodo žarnos.

Aukštos Kokybės 25Ft-200Ft Sodo Žarna Plečiama Magija Lanksčios Žarnos Es Žarnos, Plastikinės Žarnos, Vamzdžio Su Purškimo Pistoletas Laistymo

Daugiau Specifaction,rasite šias išsamias, sąrašą.

Specifikacija

Pradinis ilgis(m)

ištemptas darbinis ilgis

(kai vanduo paspauskite yra pakankamai stiprus) 25ft 2.2 m, 5.5 m-6.2 m 50FT 4.2 m 12,5 m-16m 75ft 6.5 m 18m - 22m 100FT 8.5 m 25m - 28m 125ft 10% 30m - 33m 150FT 13m 36m - 40m 175ft 14.6 m 44m - 47m 200FT 16.6 m 48m - 50 m

Ilgis duomenys yra matuojamas vertus,ji taip pat gali būti tam tikrų nežymių skirtumų,prašome būti kinly žino ir understnd tai.Vistiek mes geriausi fo tiekti geros kokybės ir aptarnavimo po pardavimo,galite pirkti mūsų žarnos, be jokios nesiryžta,ačiū.

Instrukcijos:

1. Prieš pradedant naudoti, patikrinkite, jei yra šiek tiek laisvumas kiekviename sriegiu bendras.Jei ji yra, prašome priveržkite jį pirmą kartą, kad būtų veiksmingai mažinti vandens nutekėjimo.

2. Naudojant šį vandens vamzdis pirmą kartą, prisijunkite maišytuvas į vieną pusę ir antgalį į kitą galą, taip, kad antgalis yra atviros valstybės, atviros maišytuvas, lėtai pilkite vandenį, pirmiausia pašalinti viduje oras vamzdelis (ie antgalis gali nuotekų), tada Uždarykite purkštuvų, tada lėtai išplėsti vandens vamzdžio į maksimalų, tada išjungti vandens, atidarykite purkštuvų nutekėjimo, tegul jis įsitraukti į jų pradinį ilgį, o tada naudoti ją paprastai;

3. Prijunkite vandens žarną prie maišytuvas, ir kai vanduo pradeda būti išsikrovusi, palaipsniui didinti Vandens slėgio, vandens vamzdis bus automatiškai pratęsti ir užbaigti, ir tada jis gali būti naudojamas per antgalį;

4. Kai nenaudojate vandens vamzdžius, uždarykite maišytuvas, atviras antgalį, ir pašalinti vandenį iš vandens vamzdžio, kad jis trauktis atgal į pradinį ilgį.

Prašome atkreipti dėmesį į tinkamas naudoti ir pailginti tarnavimo vandens vamzdis: pagal Vandens slėgio, vandens vamzdis gali būti visiškai ištiestos, ir net jei Vandens slėgis yra padidėjęs, vandens vamzdis gali ne ilgiau ištęsti dėl apsaugos išorinės pintas vamzdis rankovės, ir neatsidaro.Jei antgalį, tik spaudimas vidinės ir išorinės vamzdžiai bus padidinta.Kai slėgis yra didelis, gyvenimo, vidinės ir išorinės vamzdžiai bus pavojuje.Be to, kai vandens vamzdžių nėra naudojamas, prašome vandens išleidimo vamzdis laiku.Kitaip, pagal ilgalaikio slėgio narėje, net jei maišytuvas yra išjungtas, vidinis vamzdis bus tampriai pablogėjo, turinčių įtakos teleskopinis funkcija!

3 kartus plečiama dizaino, gali būti išplėsta nuo 16,5 m iki 40m (apie 175 pėdų)

8 vandens purškimo režimai, pilnas, rūkas, jet, dušo kabina, butas, centre, kūgio, pasirinkti optimalų režimą reikia

Platus, tinka plauti automobilių, laistyti gėlių / daržovių, cleaming windows / grindų ir kt.

Latekso vamzdis, dėvėti, atsparus smūgiams, gali būti streched arba išlenktas

Vandens slėgis, 0 - 5 bar Vandens slėgiui

Produktas yra padalintas į Europos versija, Amerikos versija, kad varžto sriegio Kiekvienos versijos skiriasi, Jei jūs priklausote Europos šalių ir Azijos šalimis, prašome pasirinkti vieną iš Europos versija.Jei jums priklauso šiaurės ir pietų Amerikos, prašome pasirinkti, Amerikos versija.

Vežimas

Mokėjimo

Mes priimame Alipay, T/T", "Western Union" ir " visa mokėjimo.Išskyrus Alipay, transformuoti mokestis yra kliento pusėje.Prašome atkreipti tvarka per 3 dienas, ir mes pasirūpinsime, kad siunta 1-2 dienas.

Po Paslaugos

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.poligon-1.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai