Vieno Veleno Stabdžio DC24V Magnetinių Miltelių Sankaba PB-10( 100N.m )

Vieno Veleno Stabdžio DC24V Magnetinių Miltelių Sankaba PB-10( 100N.m )

w41621

Nauja

Yra sandėlyje

€358.11 €322.30
Vnt.

Žymos: mitsubishi magnetinių miltelių stabdžių, sankaba variklis, pbm "sony", veleno jungtis, magnetinio gipso miltelių, sankabos veleno, variklio veleno, pbm 96v bosch, pbm hidro e stabdžių, dc lizdas b.

modname=ckeditor

Sveiki atvykę į Lixinsheng P acking Įrangos Parduotuvės

Vieno Veleno Stabdžio DC24V Magnetinių Miltelių Sankaba PB-10( 100N.m )

Skirtumas tarp magnetinių miltelių, stabdžių ir sankabos

Įprastomis aplinkybėmis, vaidmuo magnetinių miltelių stabdžiai atsipalaiduoti, paprastai įdiegta į biudžeto įvykdymo patvirtinimo, išvaizda magnetinių miltelių stabdžiai yra viena ašis; įėjimo ir išėjimo iš magnetinių miltelių sankaba yra koncentriniai ašis (tarp Ji yra magnetinis tarpas ir yra palaikoma veleno.Jo funkcija yra atsukti.Jis paprastai yra įdiegta priėmimo padėtis.Išvaizda magnetinių miltelių sankaba yra biaxial.

Savybės

1. Greito reagavimo greitis: lieti magnetinių miltelių su puikia šilumos varža, žemos temperatūros augimas, stabili išėjimo sukimo momentas, greita reakcija, aukšto dažnio srovę

2. Yra aukščiausios kokybės: Jis tinka aukštai temperatūrai atsparus rites ir aukštos kokybės guoliai.Ji veikia sklandžiai ir neturi vibracijos pagal pradžios, važiavimo ir stabdymo sąlygų.

3, su apsauga nuo perkrovos: jei sukimo momento perkrovos, automatinė slydimo veiksmų, siekiant apsaugoti nuo perkrovos

Programos: Plačiai naudojamų spausdinimo įrenginių, laidų gamyklos, medienos apdirbimo mašinas, brošiūravimo mašinas, popieriaus fabrikai ir kitose srityse.

Daugiau produktų pls prašome spauskite čia : Kaip taip yra lentelė, kitų spec. , pls pasirinkti geriausią atitiktų standartą, jums reikia.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai