27 Vnt Dervos Žiedas Silikono Formos - Piršto Žiedas Crystal Epoksidinės Papuošalai Pelėsių su 10 Vnt droppers (lašintuvai, "PASIDARYK pats" Karoliai "Keychain", Pakabukas

27 Vnt Dervos Žiedas Silikono Formos - Piršto Žiedas Crystal Epoksidinės Papuošalai Pelėsių su 10 Vnt droppers (lašintuvai, "PASIDARYK pats" Karoliai "Keychain", Pakabukas

w41557

Nauja

Yra sandėlyje

€10.42 €8.65
Vnt.

Žymos: triukšmo mažinimo žiedai, rinkiniai epoksidinės dervos, sillicone pelėsių papuošalai, kalėdų gėlės žiedas, gumpast pelėsių papuošalai, lotus įdomus nekilnojamojo 925 sterlingas, pro epoksidinės dervos, akrilo žiedas, derva žiedas, reduktoriaus.

100% brand new ir aukštos kokybės

OOTDTY

Savybės:

Aukštos kokybės: tai sakai žiedo formos yra pagaminti iš silikono, kuris yra patvarus ir tvirtas, ir taip pat resile po traukti arba žiupsnelis greitai, saugiai ir lanksčiai ir ne lengvai deformuojasi, ilgas tarnavimo laikas.

Plačiai naudoti: dervos, papuošalų formų, gali padaryti gera forma, žiedai, auskarai, karoliai, apyrankės, keychain ar kiti papuošalai pakabukas; Jūs galite pridėti karoliukai, blizgučiai, cirkonio, blizgučiai, spalvos, džiovintų gėlių, paveikslėlių ar kas nors jums patinka.

Lengva naudoti ir valyti: formų ateiti su 10vnt droppers (lašintuvai, tai yra labai patogus naudoti ir taupyti savo laiką.Šis silikono formos yra lanksčios su derva, kuri padės jums lengvai traukti savo daiktą iš pelėsių; papuošalai mesti formą galima valyti greitai ir lengvai.

Idėjų Dovanos: Labai "PASIDARYK pats" dovanų savo draugams, mėgėjai ar savęs sukurti akį traukiantis "PASIDARYK pats"

Specifikacija:

Medžiaga: silikonas

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

1cm=0.39 į

Pastaba:1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Paketas apima(be mažmeninės pakuotės):

27 x Silikono Dervos pelėsis

10 x droppers (lašintuvai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai