2VNT Armatūra Kaklaraištis Vielos Twister Priemonė, Automatinė, Betono Metalo Vielos Sukimo Tvora Traukti Kaklaraištis Įrankis Lenktas ir Tiesus Kablys #35

2VNT Armatūra Kaklaraištis Vielos Twister Priemonė, Automatinė, Betono Metalo Vielos Sukimo Tvora Traukti Kaklaraištis Įrankis Lenktas ir Tiesus Kablys #35

w40744

Nauja

Yra sandėlyje

€11.80 €9.09
Vnt.

Žymos: cinkuota armatūra kaklaraištis vielos, storos vielos, armatūra siejimo priemonė, armatūra, vielos, odb2 įrankis, armatūra, armatūra kaklaraištis vielos tw, ranka vijurkas, armatūra kaklaraištis vielos, Modelis įrankis.

Kulka Taškų:

1、Taikoma Siužetas: Šių armatūra įrankiai yra tinkami privalomas plieno strypai statybvietėje.

2、Kokybės Medžiaga: Šių rrebar kaklaraištis vielos twister įrankiai yra pagaminti iš aukštos kokybės plieno, kuris yra paprasta naudoti ir padeda pagerinti darbo efektyvumą.

3、įvairias Funkcijas: Tai armatūra twisters yra skirtos traukiant.Darbuotojai gali saugiai ir patogiai išspręsti rebars kartu.

4、Sutaupyti Laiko ir Pastangų: Tai armatūra kaklaraištis įrankiai gali automatiškai susivyniojanti ir atnaujinti, ir sutaupyti laiko ir pastangų, ir sumažinti rankų nuovargio.Pusiau automatinė funkcija sumažina pasikartojančių veiksmų ir mažina įtampą jūsų rankos ir riešo.

5、Tvirtas Struktūra: viduje kablys turi sriegiu ir atsigavo struktūra.Po užveržimo rankena ir sugriežtinti pabaigos viela, ji bus automatiškai atšokti atgal, panaikinti likvidavimo procesą.

Savybės:

Pusiau automatiniai Dizainas: Šių armatūra kaklaraištis priemonės gali turėti barų kartu lengvai ir sumažinti pasikartojantys veiksmai, geri įrankiai, taupant jūsų pastangas ir pagerinti savo darbo efektyvumą.

2 Stilių, Armatūra Priemonės: Jums bus gauti 2 vienetų vielos twister priemones, taip pat lenktas kablys vielos twister įrankis ir tiesios vielos twister įrankis, įvairių stilių, kad atitiktų jūsų poreikius, todėl patogumui į savo gyvenimą.

Daug Funkcijų: Tai armatūra kaklaraištis vielos twister priemonės yra skirtos laikymo barų ir kitų laidų kartu.

Techniniai duomenys:

Spalva: juoda ir žalia

Medžiaga: plienas

Pakavimo Sąrašas:

2*Armatūra Kaklaraištis Vielos Twister Įrankis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai