12pcs LED vandeniui elektroninių žvakių šviesos nardymo šviesos turas namų dekoravimo prekėms, Kūrybingi gimtadienio widding

12pcs LED vandeniui elektroninių žvakių šviesos nardymo šviesos turas namų dekoravimo prekėms, Kūrybingi gimtadienio widding

w40111

Nauja

Yra sandėlyje

€4.11 €2.26
Vnt.

Žymos: super mažos pagalvės, scion xa priekiniai logotipas, super slim radiatorius, juostelės anglies vinilo, sricam kamera sp018, juostelės polar kardio, silikoninė liemenėlė paslėptas, antspaudas vandens volframo, maudymosi kostiumėlį pilvo atvira.

Savybės:

1. Neperšlampama dizainas: povandeninis LED žibintai, yra skysta, galite įdėti juos į vazos, arba įdėti juos į savo tvenkinys ar baseinas kaip dekoracijas.

2. Stipresnis baterija: Kiekvienos lempos įdiegia 2 vnt CR2032 baterijomis, LED lemputės gali suteikti pakankamai ryškumo.Ryškios šviesos, bet nebus pažeisti akis.

3. Saugus naudoti: Ne liepsna, jokių dūmų, jokių lydymosi temperatūros vaškas.Nereikia nerimauti dėl liepsnos, absoliučiai jokio gaisro pavojus arba užsidegimo pavojų, tinka šeimoms su naminių gyvūnų ar vaikų.

Aprašymas:

Ji gali puikiai dekoratyvinių efektų įvairiose veiklos srityse.Ji labai tinka vestuvėms, vakarėlius, restoranus ir šeimos naudojimui.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Dydis: 30*30*25mm

Maitinimas: 2 x CR2032 baterija (komplekte)

Baterijos veikimo laikas: iki 48 valandų

Įtampa: DC6V

Šviesos Spalva: spalvinga, balta, šiltai balta (pasirinktinai)

Pakuotė:

12 X LED žibintai, nardymas

24 X CR2032 standarto baterijas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai