Sumaišykite 30PC Kawaii Butas Atgal "PASIDARYK pats" Miniatiūrinės Dirbtinės Raudonos StyleFake Maisto Pyragas ResinCabochon Dekoratyvinis Amatų Žaisti Lėlių Žaislas

Sumaišykite 30PC Kawaii Butas Atgal "PASIDARYK pats" Miniatiūrinės Dirbtinės Raudonos StyleFake Maisto Pyragas ResinCabochon Dekoratyvinis Amatų Žaisti Lėlių Žaislas

w40094

Nauja

Yra sandėlyje

€3.69
Vnt.

Žymos: billy lėlių japonija, sausainių miniatiūriniai, miniatiūriniai furnitur, japonija maisto žaisti, pasakų sodas rinkinys, kawai žaislų namai, smokey violetinė dekoras, miniatiūriniai lėlių kvepalai, miniatur namas, miniatiūrinės maisto mažas.

Derva cabochon Butas atgal cabochon

Medžiaga: derva

Spalva: kaip nuotraukoje parodyti

Dydis: žr. gaminio išsamiai pavadinimas

Būklė: nauja

Naudojimas: Labai gera elementus naudoti namuose papuošalų,meno,telefono,kompiuterio,taip Pat drabužių reikmenys,plaukų papuošalai ir kiti "PASIDARYK pats" projektai.

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.2. Jei negalite iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS.(Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas.Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.Jei jums nereikia gauti elementą, per trisdešimt dienų, prašome susisiekti su mumis,ir tada mes padėsime jums stebėti jį.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis, artimiausiu metu su atsakymą.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumas, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai