Moterų Vintage Suknelė Modelio Spausdinimo 2019 Naujas Vasaros 60s Raudona Rankovių Vintage Suknelė Sūpynės Šalies Retro Suknelė Vestidos Lankas

Moterų Vintage Suknelė Modelio Spausdinimo 2019 Naujas Vasaros 60s Raudona Rankovių Vintage Suknelė Sūpynės Šalies Retro Suknelė Vestidos Lankas

w39365

Nauja

Yra sandėlyje

€24.12 €18.09
Vnt.

Žymos: suknelė moteris, cheongsam apykaklės, sexi kulka, juoda suknelė raišteliu, polka dot liemenė, nėštumo darbo, bridesmaid suknelę gėlių, afrikos dashiki maxi suknelė, one piece suknelė su striukė, cheistmas.

PASTABA:

1.Dydis sistema, skirtingi prekių ženklai yra skirtingi.Prašome kreiptis į belowdetail dydis informaciją prieš užsakymą.Ačiū!

2.Gaminame elementus, remiantis vakarų vidutinis womenMissShow susisiekti su mumis El. paštu arba Trademanager jei turite kokių klausimų ar poreikių.

Nuotraukos

Spalvotos Nuotraukos

Kadangi kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekrane,mes

negaliu garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau.

Grąžinimo Politika:

1.Jei negavote prekės daugiau nei 30 dienų po to, kai mes laivas jį,prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes suteikiame jums 100% patenkintas sprendimus.

2.Jei radote kokybės problema gavę jūsų prekę per 7 dienas,prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.

3.Jei nesate visiškai patenkintas savo pirkiniu,galite jį grąžinti mums už operatyviai keistis ar mes grąžinsime jūsų mokėjimą.Laivybos mokestis ir draudimo nėra grąžinami.Pirkėjas bus atsakingas už grąžinimas prekių kaina.

4.Pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas.Jei prekės buvo sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai