220V 8Pcs Automatinis Elektros Suvirinimo Įrankis Šildymo PPR PE PP Vamzdis Suvirintų Vamzdžių Suvirinimo Aparatas+ Vadovų+ Stovas+Box Geltona

220V 8Pcs Automatinis Elektros Suvirinimo Įrankis Šildymo PPR PE PP Vamzdis Suvirintų Vamzdžių Suvirinimo Aparatas+ Vadovų+ Stovas+Box Geltona

w38763

Nauja

Yra sandėlyje

€27.52 €25.59
Vnt.

Žymos: grafito suvirinimo mašina, vamzdis ppr, karšto siūti plastiko remonto sistema, bamperis automobilių remontas, vamzdynų suvirinimo, ppr suvirinimo mirti, kontaktinio suvirinimo, linijos suvirinimo, ocim tig deglas, mig, kad tig.

Specifikacijos

Pavadinimas: Elektros Suvirinimo Įrankis

Spalva: Geltona

Naudojimo sąlygos: aukštis-ne daugiau kaip 1000 metrų.

Aplinkos temperatūra: -20 ℃ ~ 50 ℃

Santykinė drėgmė: 45% iki 95%

Įtampos diapazonas: AC 176V ~ 245V 50 ± 1 hz

Šildymo galvutės temperatūra: 260 ± 5 ℃

Saugos rodikliai: izoliacijos varža ne mažesnė kaip 1MΩ

Nuotėkio srovė: ≤5mA (AC rms)

Savybės

Suvirinimo plastikiniai vamzdžiai, kaip PP/PP-R/PE/PP-C vamzdžius ir kt.

Instrukcija

1. Įdiegti heatsink dėl fiksuoto suvirinimo įrenginys, vieta, suvirinimo prietaiso ant stovo, įdiegti atitinkamą šildymo mirti pagal reikalingus vamzdžius specifikacijas ir naudoti šešiakampis sugriežtinti, paprastai mažas priekio atgal.

2. Galia: galia (atkreipkite dėmesį į energijos turi būti su žemės apsauga linija), žalia indikatoriaus lemputė, kol žalia šviesa išjungta, raudona lemputė, nurodanti, kad saugiklis į automatinė temperatūros kontrolė narėje, galite pradėti veikti.Pastaba: automatinis temperatūra valstybės kontrolė, šviesoforo žalia šviesa bus pakaitomis dega, nurodant, kad saugiklis yra kontroliuojamos valstybės, neturi įtakos veikimui.

3. Suvirintų vamzdžių: pipe cutter su tiesiai nukirpti, vamzdžių, vamzdžių ir vamzdynų tuo pačiu metu, be sukasi į saugiklis mirti, ir pagal reikalavimus, stalo veikti, pasiekti, kad šildymo metu, iš karto po vamzdžių ir vamzdžių pašalintas iš die tuo pačiu metu , Greitai ir be rotacijos tiesiai į reikiamą gylį vienodi, taip, kad sąnariai atidaryti į vienodas paviršius.

Pakuotė

1 x Vamzdžių Suvirinimo Aparatas

3 x 20mm 25mm 32mm Suvirinimo Vadovai

2 x Pritvirtinkite Varžtu

1 x Vidinį Šešiakampį Raktą

1 x Palaikymo, Lentynos

1 x Geležies Dėžutę

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<