PX C Tipo 3.1 hdmi kabelis 4K@60Hz HDTV Kabelis Mate30 Nešiojamąjį kompiuterį, TV Projektorius hdmi keitiklio kabelį Telefoną prie TV huawei "samsung" ir "Sony"

PX C Tipo 3.1 hdmi kabelis 4K@60Hz HDTV Kabelis Mate30 Nešiojamąjį kompiuterį, TV Projektorius hdmi keitiklio kabelį Telefoną prie TV huawei "samsung" ir "Sony"

w38711

Nauja

Yra sandėlyje

€5.64 €4.12
Vnt.

Žymos: "samsung " galaxy", miracast, mha marškinėliai, codo c tipo, hdmi, vga, už sansung, hdmi į vga 1680x1050, stebėti, "huawei" matebook pro, dp hdmi kabelis.

Pls gerai pastebėjo:

Pls prašome patvirtinkite, kad c tipo lizdas į savo mobilųjį yra 3.1 versija,jei ne ,kabelis bus ne darbo.Visi Xiaomi mobiliojo ryšio Tipas-C 2.1,ne tinka c tipo kabelis,pls gerai pažymėti.Bet gali pasirinkti 3-in-1 hdmi cable.

Išankstinio Pardavimo Paslauga:

1.Būtų geriau, kad patvirtintumėte su mumis savo prietaisai veikia ar ne.Pls prašome palikite mums savo prietaiso Modelio Nr. .Ir mes pasistengsime atsakyti jums per vieną dieną. 2.Apie mokesčių,pls, prašome palikti mums visos kainos komercinės sąskaitos faktūros už muitinės formalumų.Kitaip mes parašyti tikrąją vertę jums.

Savybės:

1)Pilnas 4K@60Hz HD Ekranas: Tai tipo c į HDMI kabelis palaiko full HD rezoliuciją iki 4K, mėgautis itin aiškiais vaizdo šventė. 2)Plug and Play: Lengva naudotis, tiesiog prijunkite kabelį prie telefono ir TV.Nereikia "WiFi" Ryšys/Hotspot/Airplay/APP/Vairuotojas. 3)Parama žaisti, O įkrovimas: Idealiai tinka dalintis nuotraukomis ir vaizdo įrašais su šeima ir draugais dideliame ekrane. 4)Suderinama Su " iOS " ir "Android". 5)Plonas Dizainas: Lengvas, nešiojamas, lengvai priimti jį į savo kabinetą, ir kitomis progomis.

Paketų sąrašo:

1x tipas-c-HDMI Kabelis, 1 x Vartotojo Vadovas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai