OUNONA 10vnt Nailono Daugiafunkcinis Namų Valymo Šepečiai Geriamojo Šiaudelius Švarūs Stiklai Klaviatūros Valymo Šepetys

OUNONA 10vnt Nailono Daugiafunkcinis Namų Valymo Šepečiai Geriamojo Šiaudelius Švarūs Stiklai Klaviatūros Valymo Šepetys

w38389

Nauja

Yra sandėlyje

€4.23 €2.46
Vnt.

Žymos: "pasidaryk pats" lėlių namelis, metalo kablys, namas mini, teptuku skalbykla, "macbook pro" klaviatūra valymas, valyti nešiojamąjį kompiuterį, cleaner klaviatūra, rinkinys švarus kompiuteris, razer klaviatūra valymas, pakaba kablys.

Aprašymas

Šio produkto sudėtyje yra 1 komplektas 10 vamzdis šepetėliai su įvairaus skersmens.Skersmenys ir šių 10 rūšių šepečiai yra 2, 3, 4, 5, 6, 8, 12, 16, 20, ir 24 mm (1/16, 1/9, 1/6, 1/5, 1/4, 1/3, 1/2, 2/3, 3/4, 1).Visi šepetėliai yra 8 cm ilgio, plauti indaplovėje, ir pagamintos iš nerūdijančio plieno ir nailono šeriai.Kiekvienas rinkinys 10 šepečiai ateina su nuimamu raktų žiedas greitai ir lengvai patekti.Visi šepetėliai yra patogi kilpa pabaigoje rankena pakabinti, kai nenaudojate, arba vėl pritvirtinkite prie raktų žiedas saugiai laikyti.Ir kiekviena teptuku pabaigos turi konservatorijos dizainas, kuris suteikia jums daugiau saugumo.

Savybės

- Gamintojas: OUNONA.

- Spalva: Kaip nuotraukoje parodyta.

- Medžiaga: Nerūdijantis plienas, Nailono.

- Dydis: Apie 20 * 5 * 1cm.

- SUSITIKTI SU VISŲ RŪŠIŲ AKLAS KAMPAS VALYMAS: teptuku rinkinyje yra 10 vienetų nailono šepečiai vamzdžių, įvairių skersmenų nuo 1/16 iki 1, visada galite rasti tinkama įrankį, kai valymo spragas, miręs kampo tikslumu.Lengvai patekti į sunkiai prieinamose vietose, ir ne daugiau likusias dulkes jūsų gyvenime.

- TINKAMAS KIETUMAS: teptukai, ateina su nuimamu raktų žiedas ir tinkamą kietumą.Nesijaudinkite apie nulio savo daiktus, kai valymo, bet daugiau, pavyzdžiui, akiniai, papuošalai, mobilieji telefonai ir kt.

- APSAUGOS DIZAINAS: Kiekvienas teptuku pabaigos turi konservatorijos dizainas.Ne tik užkirsti kelią braižymo elementai, bet taip pat apsaugo jus nuo kenkia sau, kai valymo.

- Plauti INDAPLOVĖJE: Pagamintas iš nerūdijančio plieno ir nailono šeriais, saugu plauti indus ir gėrimų šiaudelius.Taip pat pagaminti iš nailono šeriai taip pat nėra lengva skinti.

- Taip pat puikus Airbrushes, mažų Buteliukų, Karbiuratorių, Koridorius, Mobilieji Telefonai, Colanders, Geriamojo Šiaudelius, Lašelinę Patarimai, Espresso Mašinos, Akiniai, Stiklas droppers (lašintuvai ir Lašintuvu Butelius ir t.t.

10 * OUNONA Nailono Šepečiai Vamzdžių Šiaudų Nustatyti Geriamojo Šiaudelius / Akiniai / Klaviatūros / Papuošalai Valymas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai