Mados Prekės ženklo Originalų Mobilųjį Telefoną Krepšys " Samsung Galaxy Note 8 9 10 Plius Stendas Piniginės Prabangus Kompaktiškas Padengti Atveju Aukštos Kokybės

Mados Prekės ženklo Originalų Mobilųjį Telefoną Krepšys " Samsung Galaxy Note 8 9 10 Plius Stendas Piniginės Prabangus Kompaktiškas Padengti Atveju Aukštos Kokybės

w38210

Nauja

Yra sandėlyje

€12.32 €11.70
Vnt.

Žymos: atveju flip "samsung" galaxy " s7, s9 piniginės, dower mane, galxy 9 pastaba atveju piniginės, steven visatos 9 pastaba atveju, "galaxy note 9 ekologiškas būstas, s9 dirželis, "samsung" 9 pastaba mobiliojo viršelio mergina, "galaxy note 9 augalų atveju, "galaxy note 9 camo atveju.

1. Medžiaga: Aukštos Kokybės Eko-odos.Šiuo atveju tai Samsung Galaxy Note 8 9 Pastaba Pastaba 10 10 Pastaba Plus, Tai labai kompaktiškas dizainas.Oda yra pakankamai lanksti,ilgalaikis vartojimas gali išlaikyti gražią išvaizdą, ir gali atlaikyti didesnį poveikį.

2. Kokybė:Karšto Presavimo Procesą ir Rankinių Siuvimas.Jis turi paprastą išvaizdą ir išskirtinį vidinio paviršiaus.su galinį dangtelį ir piniginė, galite lengvai atlikti kortelių ir nuotraukų, ne tik gali apsaugoti jūsų telefoną, bet ir gražus meno kūrinys pats savaime.Siekiant dizaino poveikį, mes naudojame šilumos presavimo proceso, nes ji leidžia gaminio storis subalansuotas, ir aiškios linijos, stabilumą ir pasiekti aukštos kokybės produktus.

3. Priedas: Vieno telefono galinį dangtelį + Vienas Stendas Piniginės.Jūs galite pamatyti visą išsamią informaciją, nuotraukos.Vieną galinį dangtelį ir piniginę, su mūsų emblema, tai labai prabangus.Piniginė su metaliniu užtrauktuku ir metalo mygtuką.Tai prabanga už vyrus, ir moteris.

4. Charakteristika: galinį dangtelį ir "piniginės" visi turi įmontuotą magnetą , todėl jie gali pasiimti kartu.Taip pat galite įdėti dangtelį ant geležies produktus.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai