WGP hotsale 5V (12V išėjimo mini dc ups, viduje su vienu iš "Samsung", " LG 2600mAh baterija 2A power adapter

WGP hotsale 5V (12V išėjimo mini dc ups, viduje su vienu iš "Samsung", " LG 2600mAh baterija 2A power adapter

w38118

Nauja

Yra sandėlyje

€14.44
Vnt.

Žymos: ups 12v 12, miniatiūriniai ups, ups 12v, x box valdiklis baterijos, varta akumuliatorius 12v, dc 5v ups, saulės įkrovimo valdiklis 12v pramonės, mini ups maršrutizatorius, mini ups 12v 5v, 5v iki.

WGP hotsale 5V usb ir dual 12V mini dc ups išėjimo viduje su "Samsung" ar LG 2600mAh ups baterijos with12V 2A dc maitinimo adapteris

Produkto Aprašymas

Mini UPS, nepertraukiamo elektros tiekimo veikiant budėjimo režimu, energijos saugojimo elektros energijos tiekimo .

Naudojamas saugus ir aplinkai, ličio elementai, patikimą ir stabilią, PCB , srovelė/nuolatinės srovės/ pastovios įtampos ličio baterijos įkrovimo BMS ,

Sukurtas didelio efektyvumo ir našumo DC-DC, skatinimo ir valdymo grandinės .

Šis mini UPS, su puikiai per įkrauta, per išsikrovusi, nuo srovės ir trumpojo jungimo apsauga.

Specifikacijos

3 tipas išėjimo įtampa mini UPS Input 12V 2A adapteris Output 5V 1A ,dual 12V 1A Darbinė temperatūra -20°C iki 65°C) Masė ne didesnė kaip 248g Dydis 116*73*24mm UPS lizdas 5.5*2.1 mm, IŠĖJIMAS:5V USB DC išėjimo 5.5*2.5 mm Akumuliatoriaus talpa 7.4 V/5200mAh-38.48 wh

Gaminio Apžvalga

Programos

Įmonės Informacija

Shenzhen Richroc Elektroninių Co.,Ltd.yra profesionalių gamintojas " mini UPS, saulės energijos sistemų ir temperatūros kontrolės baterija.Jie plačiai naudojami VAIZDO kamera,mobilusis telefonas,nešiojamasis kompiuteris,PSP,PDA,MP3/4/5,skaitmeninė vaizdo kamera,LED lempos, DVD/CD grotuvas, ADSL modemo ir maršrutizatoriaus ir pan.

Richroc buvo įsteigta 2009 metais.Mes turime 7 inžinierių, dirbančių šioje pateiktas 4-8 metų.Daugiau nei 2 nauji produktai yra suprojektuoti forevery mėnesį.Mes turime savo prekės pavadinimas WGP.OEM ir ODM užsakymai priimami palankiai.Mūsų produktai praėjo FCC,RoHS,CE ir PSE Sertifikatus.Gamybos pajėgumai yra 3000 rinkinių per dieną bent.Mūsų nuoširdžiai paslaugos,konkurencinga kaina, ir greitai laivybos laikas yra priežasčių, kodėl pasirinkti mus.

Kodėl verta Rinktis MUS?

1. Priimti imties tvarka : Prieš rinktis mus, kaip verslo partnerį,galite įdėti imties siekiant išbandyti mūsų produktus ir paslaugas.

2. Mažas MOQ : Mes gamyklos ne didmenininkas ar prekybos įmonė,mes galime kontrolės gamyba.Siekiant paremti savo verslą,mes priimame mažai MOQ.

3.OEM/ODM : Mes turime savo Dizaino Departamento vadovas.patyrę ir inžinerijos komanda,mes galime sukurti naują mėginiai, pagal rinkos pokyčių ir reikia ,kad laimėti rinkoje mūsų klientų.Jei jums nėra pasiruošę dizainas, mūsų inžinieriai padės jums apie tai, laisvai su savo patirtimi.

4. Gamyklos kaina : Gamyklos, tiesiogiai parduoti ,kaina yra daug mažesnė, nei pardavėjas,didmenininkas ar agentai, jums sutaupyti daug išlaidų!

5.Kokybės ir pristatymo laiką : 80% darbuotojų, turinčių ne mažiau kaip 3 metų darbo patirtį gamybos ,inžinerijos ir technologijos.Kas daugiau,mes turime savo PCBA Departamentas,todėl mes galime kontroliuoti qaulity PCB dalis ir gamybos procesą.

6.Garantija : 1 metai garantija.Jei turite problemų,tiesiog parodykite mums nuotrauką arba vedio,mes išsiųsti nemokamai, vienas kitam užsakymui.

7.Apsauga: Jūsų rinka bus gauti gerai apsaugotas .Jei norite būti mūsų agentas,mes ne parduoti kitam pirkėjui savo šalyje,jūs esate tik keleivių rinkos.

DUK

Q:Kas tipo ups?

A:Tai mini on-line ups.

Q:Kaip ji veikia?

A:Kai yra elektros,ups veikia kaip tiltas, miesto valdžią užtikrinti elektros prietaisas,tuo pačiu metu,ups yra įkraunamas.Kai nėra elektros,tada ups atsarginę prietaiso.

Q:Kaip krauti UPS?

A:Baterija bus tik imti su maitinimo jungiklį į padėtį ON.

Q:Kas atsarginės laiko?Kaip aš galiu nuspręsti, kuris modelis yra tinkamas mano prietaisu?

A:Skirtingų pajėgumų turės skirtingų atsarginės metu,su tokia informacija,galime pasirinkti tinkamiausią ups, kad jūs :

1.Kas tai per prietaisas, kurį planuojate naudoti?

2.Kas yra darbo įtampos ir srovės?

3.Kas jūsų tikimasi, atsarginės laiko?

Q:Kaip aš galiu išlaikyti prietaiso gyvenimą?

A:Kai jie yra saugomi, ups bus savaiminio išlydžio norma, kuri yra labai priklauso nuo aplinkos temperatūros.Todėl jis turėtų būti visiškai įkrauti prieš pradedant saugojimo ir jei jis yra, turi būti saugomi ilgą laiką, jis turėtų būti papildytos periodiškai, siekiant išvengti prarasti savo pradinį pajėgumą.

Kaip vadovas, ups, neturėtų būti laikomi ilgiau nei laikotarpių parodyta žemiau be papildytos:

6 mėnesių, esant 20°C

3 mėnesiai 30°C

2 mėnesiai 35°C

Jei ups nebuvo naudojamas ilgą laiką, patartina įkrauti vieną kartą per 3~5months

Pranešimas:Daugiau klausimų,prašome susisiekti su manimi dabar,mes pasirinkti tinkamą modelį jums!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai