Aukštos Kokybės Vandeniui Šildomos Trinkelėmis Lova Šuniukas Šuo, Katė Šilčiau Elektros Kilimėlis, Pagalvėlė 60*60cm Minkštas Pet Sofos Patalynės ES/JK

Aukštos Kokybės Vandeniui Šildomos Trinkelėmis Lova Šuniukas Šuo, Katė Šilčiau Elektros Kilimėlis, Pagalvėlė 60*60cm Minkštas Pet Sofos Patalynės ES/JK

w37886

Nauja

Yra sandėlyje

€22.00 €20.02
Vnt.

Žymos: lovos šuo, mat šilčiau, šuo šilumos, ašara įrodymas šuo antklodė, termostatas 140 laipsnių, 7ft, šilumos padas šuo, medvilnės pledas sofa, šilumos kilimėlis, mažylis šildymo lova.

Produkto Informacija:

1、Išsiplėtusios Šildymo kilimėlis: Į šildymo kilimėlis tinka advanced augintiniai, artrito augintiniai, naujagimio augintiniai, nėščioms augintiniai ar šildymo pagalvėlės gyvūnų atsigauti nuo ligos ar sužalojimo.Padėti augintiniai (šunys, katės, triušiai ir kt.) likti šiltas ir patogus šaltuoju žiemos.

2、Vandeniui ir Drėgmei atsparus: oxford medžiaga ir vandeniui medžiaga yra patvarus, patogus, lankstus, atsparus vandeniui, dulkių, elektros smūgiams (užtikrinti, kad jūsų augintinė yra saugu) ir lengva valyti rankomis.

3、Temperatūros Kontrolė: Aukštos arba žemos temperatūros kontrolės.Temperatūra gali būti koreguojama, temperatūros diapazonas: 86 laipsnių pagal celsijų - 140 laipsnių pagal celsijų, tai gali padėti išvengti perkaitimo, siekiant apsaugoti jūsų augintinė(rekomenduojama koreguoti, iki aukščiausio lygio-maždaug 20-30 minučių, tada grįžti į atsispirti izoliacija, pridėti mažą antklodę fiksuoti temperatūra, efektas bus geresnis).

4、Saugos Instrukcijos: FCC sertifikavimą ir CE sertifikatą.Prašome laikyti augintinį šildymo kilimėlis butas, kai naudojant, nereikia kartus šildymo kilimėlis naudojant.Padengti objektai, tokie kaip pagalvės arba vilna šildymo kilimėlis.

5、Gaminio Dydis: dydis yra apie 60*60CM/23.62*23.62 visų, didesnę nei rinkos; įtampa: 220-240V, 2 greičio reguliavimas plėtros.Prašome išjungti kilimėlis, kai esate ne namuose.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: vandeniui oxford medžiaga

Svoris: apie 600G

Įpakavimas: OPP

Stilius: atsitiktinis pristatymo

Pakavimo Sąrašas:

1*Šildymo Kilimėlis

Pastabos:

1. Ne kartus, kai maitinimui įjungti.Atminkite, atjunkite elektros energiją, kai jis nenaudojamas.

2. Nenaudokite aštrių ginklų, siekiant sumažinti paviršiaus šildymo kilimėlis.

3. Nereikia atidaryti šildymo kilimėlis privačiai!

4. Paviršiaus medžiaga yra atspari vandeniui, tačiau jis neturėtų būti plaunami vandeniu.Jei paviršius yra purvinas, jūs galite jį nuvalykite su drėgnu skudurėliu.

Produktų Nuotraukos:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai