Automobilių Žaislai Berniukams, Plastikiniai Interaktyvi Automobilių Žaislai Vaikams Diecast Dinozaurų Automobilių, Sunkvežimių Žaislas Transporto Priemonė, Vaikams, Gimtadienis Gi

Automobilių Žaislai Berniukams, Plastikiniai Interaktyvi Automobilių Žaislai Vaikams Diecast Dinozaurų Automobilių, Sunkvežimių Žaislas Transporto Priemonė, Vaikams, Gimtadienis Gi

w37586

Nauja

Yra sandėlyje

€15.44 €12.51
Vnt.

Žymos: jurasic park žaislai, žaislas dinozauras, Automobilio Modelis, g i joe, sunkvežimių žaislai, dragon figur, sunkvežimio modelis, bičių pliušas, Gojira, dinozaurų.

Savybės: Diecast

Tipas: Automobilis

Amžius: Daugiau nei 3 metai

Modelio Numeris: Dinozauras, Sunkvežimių Gabenimas Automobilių Vežėjas Žaislas Sunkvežimis su 6 Dinozaurai Žaislai

Laivo/Karinio Jūrų Laivyno Laivas: Kiti

Brūkšninis Kodas: Ne

1: automobilių žaislai vaikams

2: automobilių žaislas didelis ratų

3: automobilių žaislas 1:18 nuotolinio

4: diecast modelio sunkvežimiai

5: diecast automobilių žaislai

6: diecast automobiliai 1:18

7: lenktynių automobilis kelio žaislas

Savybės:

Medžiaga: Plastikas

Dydis:39x8x11.5cm/15.6x3.2x4.6inch

Spalva: juoda

Kiekis: 1 vnt.

TRANSPORTO SUNKVEŽIMIS SU DINOZAURŲ ŽAISLŲ RINKINYS - apima 6 dinozaurai ir 7 skyrių, pateikti papildomos automobilių ar dinozaurai viduje.

PAPILDOMA vieta ŽAISLINIUS AUTOMOBILIUS - neleiskite, kad jūsų namuose gauti cluttered su automobilių, sunkvežimių ir kitų vaikų žaislus, visos vietos.Tai nuostabi vežėjas yra tvarkingai suprojektuota su laikikliu snap uždaryti dangteliais abiejose sunkvežimių ekranas dinozaurai ir kiti žaislai tvarkingai.Jis turi vietos papildomiems žaislinius automobilius viduje sunkvežimis.

Nešimo RANKENA VIRŠUJE - Daro tai lengva imtis kartu aplink aplink namą, arba kai esate kelyje.Sukurta su aukštos kokybės ir patvarių medžiagų.Išbandytas ir įrodyta, kad būti saugus ir stiprus savo vaikams.

NUOSTABI DOVANA - Tai geriausias žaislas sunkvežimis berniukų kada nors buvo bet rinkoje.Siaubingas Dovana Gimtadienius ir Šventes, savo 3 -12 metų amžiaus berniukų ir mergaičių žaislai.Jie galės mėgautis valandų žaidimo.

Pakuotės Turinys:

1 * transporter

6 * dinozauras

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai