Už "Youtube", "Google" Chromecast Belaidžio Wifi Mirascreen Wi Fi E89 HDMI 4K 5G Ekranas Dongle Nešiojamų Dual-band Ekranas Imtuvas

Už "Youtube", "Google" Chromecast Belaidžio Wifi Mirascreen Wi Fi E89 HDMI 4K 5G Ekranas Dongle Nešiojamų Dual-band Ekranas Imtuvas

w37502

Nauja

Yra sandėlyje

€34.01 €21.77
Vnt.

Žymos: ekranas wireless, chromecast, "youtube" muzikos app premium apk, "chrome" crash, pritaikyti wifi, bmw e89 z4, belaidžio ryšio jungtis hdmi, mini wireless hdmi, miracast, belaidžio hdmi.

Už "Youtube", "Google" Chromecast Belaidžio Wifi Mirascreen WiFi E89 HDMI 4K 5G Ekranas Dongle Nešiojamų Dual-band Ekranas Imtuvas

Kulka Taškų:

1、Pažangų Dual-band HDMI Dongle: Palyginti su kitomis 2.4 G Wifi ekranas raktą, tas pats ekranas, prietaisas palaiko 2.4 G ir 5G dual-band, kuri gali geriau atsispirti signalo trukdžius ir neleisti vaizdo vėlavimo ir džemai kištuką, jis gali teikti ultra clear vaizdo ir vaizdo kokybei pasiekti greito perdavimo ir žymiai sumažinti šilumos gamybą.

2、4K Raiškos ir 3D Vision: Parama 4K (3840 X 2160) raiška ir 1080P rezoliucija (numatytasis yra 1080P), galite veidrodis kiekis (HD video/game/muzika/foto/file) tinka didelių HD TV, projekcija Priemonė, monitorius ir kt.Mėgaukitės unikalią garso ir vaizdo šventė.

3、Nėra Signalo Vėlinimo: Dual antenos viduje ir už jos ribų, nėra signalo vėlavimas."Wi-Fi" ekranas adapteris liepsnos gesinimo TV, naudojant integruotą išorės dvejopo dažnio signalo priėmimo antenos dizainas, paprasta instaliacija.Tiesiog prijunkite savo prietaisą prie to paties "Wi-Fi" ir mesti pačias ekrano projekcijos iš karto.Plug and play yra labai praktiška.Modernizuotos 5 ghz signalo santykis.

4、Nešiojamieji ir Paprasta Naudoti: Nešiojamieji ir paprasta naudoti, lengva valdyti.Ekrano prietaisas yra kompaktiškas ir lengvas nešioti.Jis gali būti naudojamas kelionės, konferencijos, verslo kelionės/šeimos susibūrimai/atsitiktinis susibūrimai/filmus ir pan.Tai ypač paprasta naudoti.Jums tik reikia atidaryti jūsų telefono prisijungti lengvai.

5、Super Universalus Suderinamumas: HDMI belaidžio ekrano įrenginys yra suderinamas su kelis įrenginius: Android/IOS/planšetinio kompiuterio/nešiojamas, paramos Home/už Netflix/TV/projektoriaus/ekranas ir visi produktai su HDMI sąsaja, pasiekti belaidžio ekrano.

Techniniai duomenys:

Modelis: E89B 5G dual-band wireless pats ekranas, prietaisą

Medžiaga: ABS plastikas

Spalva: juoda

PROCESORIUS: už RK3229 Quad-core "skirtą" Cortex-A7 iki 1,5 GHz

Operacinė sistema: Linux 3.0.8

WIFI: parama 2.4 G ir 5G dual dažnis

Palaikomos sistemos: "Android" /Mac/iOS/Windows.

Paramos vaizdo formatas: MKV, WMV/VC-1 SP/MP/AP, MPG, MPEG, dat, avi, mov, iso, mp4, rm, H. 265, real video 8/9/10, iki 1080P 4k.

Parama garso formatas: MP1/MP2/MP3/WMA/OGG/ADPCM-WAV/PCM WAV/AAC.

Paramos nuotraukos formatas: GIF/PNG/BMP/TIF/JPG/TIFF.

HDMI: 1 *HDMI male

Tipas-C jungtis: 1*tipas-c maitinimo 5V/2A

Dydis: apie 64.5x64.5x11 (mm)/2.54*2.54*0.43 colių

Žiniasklaida: 4k 1080P

Nereikia jungiklis: nereikia persijungti tarp skirtingų operacinių sistemų įrenginiai.

Pakavimo Sąrašas:

Belaidžio Pats Ekranas, Prietaisas,*1

Įkrovimo Kabelis*1

Instrukcija*1

Pastaba:

1. Atsižvelgiant fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elemento paveikslėlyje gali būti šiek tiek skirtis nuo realios prekės.

2. Leistinas matavimo paklaida yra 1-3cm.

3. Palaiko tik už Netflix "Android".

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai