10W Automobilių Belaidis Kroviklis Infraraudonųjų spindulių Jutiklį, LED Šypsena, Šviesa Automatinė USB Įkrovimo lizdas Priedai " Qi " Belaidžio Kroviklio Automobilį

10W Automobilių Belaidis Kroviklis Infraraudonųjų spindulių Jutiklį, LED Šypsena, Šviesa Automatinė USB Įkrovimo lizdas Priedai " Qi " Belaidžio Kroviklio Automobilį

w37493

Nauja

Yra sandėlyje

€8.27 €7.28
Vnt.

Žymos: cigarett, įkroviklis, telefonas, automobilinis įkroviklis, telefonas, keysion magnetinio belaidis kroviklis, bazinė belaidžio automobilių įkrovimo, ir šviesos diodas, BlitzWolf, automobilinis įkroviklis, usb, automobilio savininkas chi, nešiojamų auto belaidis kroviklis.

Du viename, galingas ir suderinama: automobilių belaidis kroviklis yra ir kroviklis ir mobiliojo telefono laikiklis.Suderinama su bendrojo lavinimo Ql standarto belaidžio krovimo įranga, išmanieji telefonai.

Produkto aprašymas

1. Kiekvienas įrašas atramos naudoja minkšto silikono, kuris yra neslidus ir amortizatoriumi, ir taip pat gali apsaugoti automobilio ventiliacijos angos arba telefono nebūtų subraižyti.

2. Jis turi kelis apsaugos funkcijas, pavyzdžiui, antkainis, per srovės, trumpo jungimo, temperatūros kontrolės ir kt.

3. Bevielis automobilinis įkroviklis sujungia ventiliacijos telefono laikiklį ir belaidis kroviklis.Ventiliacijos bazė suteikia jums geriausią žiūrėjimo kampą.

Savybės:

Nesikerta su savininku vairavimo saugumą.

Lengvos struktūros, stilinga išvaizda.

Produkto požymis

Tipas: belaidis įkrovimas

Medžiaga: plienas core + silikono

Spalva: juoda, raudona, geltona, mėlyna

Specifikacijos: išskirtinį pakuotės / plus siurbimo puodelio laikiklis

Įėjimas: 5V 2A/0V 1.37 A

Galia: 10W/7.5 M/5W

Šiltas priminimas

1. Prašome prisiminti, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo / kontrasto nustatymus / etc, tai ten bus kai kurie šiek tiek skiriasi, nuotraukos spalvų ir tikrąjį daiktų.Matuojant ranka, nukrypimus 1-2 cm yra įmanoma.

2. Prašome palikite mums žinutę, jei turite kokių nors klausimų.Mes pasistengsime atsakyti ir siūlome jums mūsų geriausias paslaugas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai