Variklio Krumpliaratis Pavarų Kamščiatraukis Valiklis, Įrankiai Nustatyti Rc Sraigtasparnis Variklio Dantratis Dalys - Aliuminio Lydinio

Variklio Krumpliaratis Pavarų Kamščiatraukis Valiklis, Įrankiai Nustatyti Rc Sraigtasparnis Variklio Dantratis Dalys - Aliuminio Lydinio

w37483

Nauja

Yra sandėlyje

€6.37 €4.39
Vnt.

Žymos: rc sunkvežimių, variklis kamščiatraukis, dantratis kamščiatraukis, automobilių rc, variklio krumpliaratis pavarų kamščiatraukis valiklis, pavaros dantratis, bosi tinklo įrankiai, pavarų kamščiatraukis, dantratis, pom tiesiakrumplės pavaros.

Apima 5 kaiščiai variklio veleno skersmuo 0,9 mm*1,1.75 mm*2,1.9 mm*1,2.8 mm*1, tinka Mini varikliai, rc sraigtasparnis, lėktuvas ar servo.

Pasirinkti antpirštis jums reikia traukti,prijungti pasukimo svirtis,prisukite varžtus (Pastaba:yra antpirščiai su platforma, varžtai turi ne per stora)

Įdiegti pavarą sukimosi laikiklis ir įrengti plaukti lentos

Fotografuoja variklinių į plaukimo lenta, ir perkelti į traukti variklio veleno suderinti antpirštis

Sukasi aktyvūs peties, kaip pagal laikrodžio rodyklę, ištraukite variklio pavara.

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Pakuotės Turinys: 1 * Variklio Dantratis Pavarų Kamščiatraukis Valiklis Įrankių Rinkinys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.poligon-1.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai