Plaukų Clipper T-Peilis Elektros Clipper Nustatyti, Profesinės Baldheaded Plaukų Žoliapjovės Vyrams, Elektros USB Įkrovimo Namuose Kirpimas

Plaukų Clipper T-Peilis Elektros Clipper Nustatyti, Profesinės Baldheaded Plaukų Žoliapjovės Vyrams, Elektros USB Įkrovimo Namuose Kirpimas

w37475

Nauja

Yra sandėlyje

€35.13 €24.59
Vnt.

Žymos: hiner hair clipper, apvadu hair clipper, hald hair clipper, pusė plaukų clipper, osker hair clipper, ga hair clipper, ha hair clipper, geemy hair clipper, stendas hair clipper, asee hair clipper.

Savybės:

Stiprus variklis, push-šlyties plaukų sklandžiau, veikimo patogiau ir efektyviau.Tinka naftos galvos, apdailos ir drožyba plaukų formos.

Madingas Atrodo , mažų ir nešiojamų, kurie gali lengvai sukurti įvairių šukuosena.Suprojektuoti namų mažesne nei rinkos verte.

Greitas įkrovimas: aplinkai ličio baterijos 1200 mAh didelės talpos baterija, gali būti visiškai įkrautas 3 valandas, ir galima naudoti ilgą laiką.

Naudojant titano keramikos pjovimo galvutė, aštrus, patvarus, aukštos plaukų pjovimo efektyvumą ir žemas triukšmo lygis.

Žemas Triukšmo lygis ir Žemas Vibracijos: Žemo dažnio vibracijos veiksmingai sumažinti nereikalingo triukšmo.Rami ir patogi.

Suderinamas su žmogaus kūno inžinerinio projektavimo, racionalizuoti kūno dizainas leidžia turėti daugiau patogus, lengva valdyti.

Lengva Naudoti: žoliapjovės, yra galingas ir lengvai sužinoti, net naujokai gali taip pat būti įgudęs.Jūs galite sumažinti plaukų namuose.

R-apvalios formos ašmenys, švelniai liečiasi su oda, kad būtų išvengta atsitiktinio sugadinimo prie odos paviršiaus.

Specifikacija:

Tipas:JAV

Medžiaga: metalas

Tipas: elektriniai plaukų clipper

Galia: 5W

Ašmenys: titano keramikos pjovimo

Baterija 1200mAh didelės talpos baterija

Įkrovimo laikas: 3 val.

Naudojant laikas: apie 120 minučių

Įkrovimo būdas: USB

Rėmas šukos: 1,5 mm, 3mm, 6mm, 10mm

Pakuotės Dydis: 25.0 cm * 10.0 cm * 5.0 cm

Pakuotės Svoris: 700g

Pakavimo Sąrašas:

1 x Hair Clipper

4 x Šukos

1 x Įkroviklis bazės

1 x Šepetėlis

1 x Tepalas

Naudojant sąlyginio Deponavimo,Jūsų pinigai yra deponuojami saugiai į jūsų sąskaitą.Pinigų bus išleista mums tik po to, kai jūs patvirtinate, pristatymo,Mokėjimo mst būti pateiktas per 3 dienų nuo užsakymo.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti,palaukite kelias munutes ir iš naujo.

Patvirtinti Adresą, Su Visiškai Pavadinimas

Visi produktai bus tikrinami griežtai prieš pristatymas.Mes laivas www.poligon-1.lt spręsti TIK.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Aliespress yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.Thank you so much už pirkimo pas mus!

Mes laivas visame pasaulyje EMS,DHL, " FedEX,TNT,Epacket,China Post,HK Post ir pan.Mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas, nes ji yra tvarkomi Thire-Šalies tarnybą,Tačiau, jei sklypas yra ne atvykti per numatomą laikotarpį,Prašome susisiekti su mumis,Wewill padėti jums sekti jį ir suteikti jums gerą atsakymą.Stebėjimo URL:http://www.17track.ju/

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai