24-48V Elektros Brushless Reguliatorius LCD Ekranas Dviračių Motoroleris Variklis

24-48V Elektros Brushless Reguliatorius LCD Ekranas Dviračių Motoroleris Variklis

w37190

Nauja

Yra sandėlyje

€55.46 €12.20
Vnt.

Žymos: bafang lcd, variklis vyras 24v, kontrolė elektrinis motoroleris, ekranas elektrinis motoroleris, xiaomi " scooter electric scooter, brushless variklio rc, electroc motorolerių dalys, risun variklio valdiklis, paramos brushless, tongsheng tsdz2.

Valdytojo panaudoti pareigos:

*1.Priekinis žibintas maitinimo sąlygas: priekinis žibintas maitinimo laidas yra 2 laidai, juodos ir geltonos spalvos, kai juoda viela yra neigiamas, geltona viela turi būti įjungtas po priemonė žibintų jungiklis įjungtas (kontroliuojama priemonė, žibintų jungiklis), o išėjimo įtampa yra baterijos įtampa ( atkreipkite Dėmesį, kad tai yra ne 5V arba 12V).

*2.Elektros linija: elektros linija valdytojas yra 3 linijos, mėlyna raudona ir juoda, mėlyna galia signalo linija, raudonas 5V, juodas neigiamas.Power-assist funkcija turi būti prijungtas prie maitinimo-padėti jutiklis, kuris daugiausia naudojamas pedalo elektriniai dviračiai padėti žirgais, todėl jojimo procesas daugiau darbo-taupyti.

*3.Savarankiško mokymosi: savarankiško mokymosi linija naudojama kai valdiklis yra įdiegtas, kuris gali automatiškai užpildyti atitikimo darbo tarp variklio ir duomenų valdytojo be sudėtingų vadovas etapas atitikimo.Lengviau įdiegti.

*4.Power-off stabdžiai: Šis valdiklis yra žemo lygio power-off stabdžių.Du laidai yra baltos ir juodos spalvos.Baltas laidas yra signalo laidus ir juodas laidas yra neigiamas elektrodas (žemo lygio).Prijunkite juodą laidą prie balto laido kontroliuoti variklis neveikia, kai variklis yra varomas off.By beje, aprašymas aukšto lygio power-off stabdžių.Aukšto lygio power-off stabdžių turi signalo linija.Šis signalas liniją reikia prijungti prie valdiklio su aukšto lygio linijos didesnis nei 12V padaryti motor power off, o ne dirbti. .

*5.Vairavimo linija: trijų linijų, raudona, balta ir juoda yra tekinimo linija, raudona 4.3 V, balta greičio kontrolės signalo linija, juoda neigiamas

*6.Ašigalio, reikia prisijungti prie rankenos arba spartusis rinkimas.

*7.Priemonė laido prijungimui priemonę, atitinkančią valdytojas.

*8.Variklis Salė: Variklio Salė viela, kaip rodo pavadinimas, yra Salė, vielą, naudojamą prisijungti variklis.Bet tai valdytojo Salė linija turi papildomą balta greičio matavimo linijos (paprastai elektrinių dviračių motorinių atneš greičio matavimo linijos, jei ne, tiesiog ignoruoti balta linija)

*9.Variklis etapas linija: motor etapas linija naudojama prijungti etapas linija variklis.Šios trys linijos yra labai storos ir yra silikono aukštos temperatūros linijos.

Valdytojas sistemos funkciją :

*1.Pagal įtampos apsauga: Kai akumuliatoriaus įtampa nukrinta iki valdytojas pagal įtampos vertė, produkcijos, automatiškai nutraukiamas-taip apsaugomas baterija laiko nebūtų pažeista baterija, dėl per didelio iškrovimo.

*2.Galia-kovos su greičio ir važiavimo anti-greičio viršijimas: siekiant išvengti transporto priemonės saugumui sukelia valdytojas power-on, kai linija arba valdymo rankena yra klaidingas.

*3.MOS vamzdis, trumpo jungimo apsauga: automatiškai aptikti gedimo MOS tube power-užkirsti kelią žalos kitiems TRINIOSIOS vamzdžiai dėl trumpojo jungimo nuorodą.

*4.Aukštos temperatūros apsauga: kai temperatūra valdytojas yra per didelis, jis bus automatiškai sumažinti išėjimo srovė arba sustabdyti produkcijos.

*5.Sukimosi apsauga: Kai variklis yra užblokuotas, kontrolės bžūp automatiškai riboja srovę.Kai rotacija yra užblokuotas, grandinės yra automatiškai nutraukiamas, po 2S apsaugoti variklį ir valdiklis laiko.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai