Pliušinis Žaislas Kinų Zodiako Karvė Minkštas Pliušinis Lėlės Sėkmės Lėlės Dovanos Kinų Naujieji Metai Dekoracijas, Šeimos Dovana 2021

Pliušinis Žaislas Kinų Zodiako Karvė Minkštas Pliušinis Lėlės Sėkmės Lėlės Dovanos Kinų Naujieji Metai Dekoracijas, Šeimos Dovana 2021

w36960

Nauja

Yra sandėlyje

€5.02 €3.51
Vnt.

Žymos: karvė spausdinti, apyrankė kinų zodiako ženklas, mėnulio naujųjų metų, minkštas žaislas, mha plushie, maži aštuonkojai pliušas, kinijos kiaulių, kinijos dekoras, karvė pliušinis žaislas, 2021 metais jautis.

Kulka Taškų:

1、Gražus Reikšmė: %EF%BC%82You yra geriausias%EF%BC%82 viduryje lėlės, reiškia, kad esate geriausias, ir gestas skonį taip pat reiškia, kad jums yra puikus.

2、Pasisekė Spalvų: Tai karvė pliušinis žaislas yra daugiausia raudonos ir aukso.Pagal Kinų tradicijas, 2 spalvos simbolizuoja turtus ir laimę.Naudojant šį karvė pliušinis žaislas papuošti jūsų namus atneš jums laimę.

3、Elementą Dydis: karvė pliušinis žaislas yra apie 20cm, ir tai karvė pliušinis žaislas atitinka 2021 Naujųjų Metų temą, nes 2021 yra metų ox; jūs galite rodyti juos miegamasis, gyvenamasis kambarys, stalo ir pan.pridėti spalvų ir sukurti laimingų Naujųjų Metų atmosferą.

4、Minkštas ir Patvarus: Šis Kinų Naujųjų Metų karvė pliušinis pagamintas iš minkštos medžiagos pripildytas PP medvilnės, minkštas liesti, skalbti, nėra lengvai deformuojasi, gali lydėti jus ilgą laiką; šis mielas karvių lėlės turi išskirtinį meistriškumą ir medvilnės, viduje nėra lengva imti.

5、Plačiai Naudoja: Tai raudona ir aukso mielas karvių žaislas yra visiškai tradicinės Kinų kvepia.Gera idėja palaiminimo suvenyrai, kolekcijas, verslo dovanas, banko dovanos, Kinų atostogų dekoracija dovanos, Naujųjų Metų dovanos ir kt.

Specifikacija:

Medžiaga: kašmyro + pp medvilnės

Dydis: apie 20cm/7.87 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Lėlės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai