4pcs Kalėdų Auto Puošimas, Automobilių Elnių Elnių, Briedžių Ragų, Nosis, Uodega Kalėdų Papuošalai Kalėdų Automobilių Dekoratyviniai priedai veltiniams, vilna

4pcs Kalėdų Auto Puošimas, Automobilių Elnių Elnių, Briedžių Ragų, Nosis, Uodega Kalėdų Papuošalai Kalėdų Automobilių Dekoratyviniai priedai veltiniams, vilna

w36580

Nauja

Yra sandėlyje

€8.44 €4.64
Vnt.

Žymos: elnių rogės, menorah kalėdų ornamentu, iyeal kalėdų elnias, necklac, automobilių puošimas, elnių, mirti snowmen, animacinių filmų lytis, elnių ragų, didelis elnių apdaila.

[xlmodel]-[custom]-[43783]

Funkcija

LED Dizainas: šiaurės elnių ragų, nosis ir uodega rinkinys ateina su spalvotu LED lemputės, kurios jūsų automobilis švyti naktį.Yra trys apšvietimo režimai: apšvietimo, "flash" ir "lėtai", "flash", jūs galite pasirinkti, kaip norite.

Kalėdinė dekoracija: elnių yra Kalėdų simbolis.Jums gali būti jūsų Kalėdų dvasia ant kelių su šiaurės elnių ragų.Mūsų paketą įeina 2 ragai 16 "ilgio, 1 raudona nosis 6" ir 1 ruda uodega 16 ".Žavinga rinkinys tikrai atitinka savo pasitenkinimą.

LENGVAS DIEGIMAS: Lengva įdiegti, kiekvienas lenkas ateina su klipą, kuris leidžia jiems būti lengvai įdiegtas į savo automobilį, raudona nosis turi vielos nustatyti ant automobilio priekio, galite naudoti ir savo kamieno laikyti ruda uodega. (Nereikia jokių įrankių).

AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA - Į pliušinis ragai atliekami su aukštos kokybės medžiagų, tai daro savo tekstūra labai švelni ir lengva valyti.Ši apdaila gali atlaikyti visų rūšių oras.

Tinka automobilis: elnių tika ir nosies rinkinys yra universaliai tinka visų transporto priemonių, lengvųjų automobilių, sunkvežimių, Visureigių ir mikroautobusų. (Nerekomenduojama už naudojimąsi keliais).Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Komplektą sudaro:

2 elnių ragai.

1 raudoną nosį.

1 brown klijai.

Kalėdų automobilių puošybos rinkinys

Kalėdų elnių

Į elnio ragus atstovauti Kalėdų senelio elnių Kalėdų, ir kiekvienas Kalėdų Išvakarės, Santa važiuoja į roges ištraukė skraidančių elnių, žemyn kaminą į savo namus, tada vietas dovanos po medžiu.

Prieskonių iki atostogų sezoną su šiaurės Elnių Rudolph Tika Nustatyti.Jūs galite suteikti jiems kaip dovanos arba naudoti juos savo transporto priemonę, siekiant skleisti Kalėdų dvasią.

Skelbimas:

Už dynamics priežasčių, prašome neatidaryti windows važiuojant taigi ragų, gali slysti.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai