Didelis kiekis IgG 40% stiprinti imunoglobulinas galia priešpienio miltelių, kapsulių 120 kapsulių

Didelis kiekis IgG 40% stiprinti imunoglobulinas galia priešpienio miltelių, kapsulių 120 kapsulių

w36471

Nauja

Yra sandėlyje

€76.83
Vnt.

Žymos: uggs aukso, lianhua, priešpienio, pieno, 12 voltų benzinas generatorius, lian hua čing wen, medžiaga masažas, kalcio tabletės, baltymų papildas, įkrovos ug, uggs womens.

Gamtos Pirmojo Imuninė Gynyba

Garantuojamos 40% imunoglobulino kiekis

Palaiko sveiką imuninę reakciją

Palaiko normalų žarnyno sveikatą

be glitimo

Maisto Papildai

Imuninės sistemos veiksnys

Garantuota kokybė, grynumas

High-yield imunoglobulinas

Simbiotinius krekenų aukštos Ig gali teikti ne mažiau kaip 40% imunoglobulino lygį tiems, kurie nori, kad papildomos paramos iš šios priešpienio bazę.Turinio lactoglobulin šiame produkte yra gerokai aukštesnis nei įprasto žmogaus priešpienio!Priešpienio aukštos Ig tinka žmonėms, kurių virškinimo trakto slėgis, taip pat sportininkai ar kiti žmonės, kurie nuolat patiria spaudimą.

Simbiotinius krekenų aukštos Ig apima įvairių imuninės sistemos veiksnių, įskaitant IgA, IgD, IgE ir IgM ir IgG, kuris gali atlikti dvejopą vaidmenį kraujotakos ir virškinimo trakte ir padeda palaikyti sveiką žarnyno florą.Po intensyvaus fizinio krūvio, jo augimo veiksniai, padidinti ištvermę ir palaikymo normalus audinių regeneraciją ir raumenų.

Garantuota kokybė ir grynumas: Mūsų priešpienis yra visiškai nuo pirmojo melžimo USDA A Klasės pieno be rBST ^ gydymas.Visi colostrums yra laboratoriniu ir be pesticidų ir antibiotikų.

Siūlomi naudojimas

Vartoti 2 kapsules du kartus per dieną su vandeniu ar jūsų pasirinkta gėrimų ant tuščio skrandžio.Veikiamas aplinkos ar fizinio streso, sąnaudos yra tris kartus tai.

Kitos sudedamosios dalys

Augalinės kapsulės (HPMC), vidutinės grandinės trigliceridai, saulėgrąžų lecitinas.

Sudėtyje Yra: Pieno,

įspėjimas

Kiekviename buteliuke yra dvigubai sandariai uždarytos, siekiant užtikrinti kokybę ir ramybę.Jei bet antspaudas yra sulaužytas, ar jų nėra, nenaudokite jo ir skambinti klientų aptarnavimo centrą.Sandariai uždaryti ir laikomi vėsioje, sausoje vietoje (mažiau kaip 75 laipsnių pagal celsijų), siekiant išvengti šilumos šaltinių.

maistinių medžiagų kiekį, porcijos Dydis: 2 Kapsulės Tarnauja Vienam Bakas: 60 Kiekis Vienai Porcijai %Vertės Paros Kalorijų 5 Baltymai 1% Krekenų

Imunoglobulinai (lgG) 960 mg

336 mg †

† Procentų Dienos Vertybėmis pagrįsta 2000 kalorijų dietos.

†Dienos Vertė (DV) nėra nustatyta.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai