MAGICRIG Greito Atlaisvinimo Rankena Viršuje Šaltu Batų DSLR Fotoaparatas Narve vaizdo Kamera Narve Įrenginys

MAGICRIG Greito Atlaisvinimo Rankena Viršuje Šaltu Batų DSLR Fotoaparatas Narve vaizdo Kamera Narve Įrenginys

w36322

Nauja

Yra sandėlyje

€36.30 €20.69
Vnt.

Žymos: ACC, veidrodinis fotoaparatas, dslr įrenginys, vlog, plokštė greitai spaudai, greitai batų trikojo, bmpcc 4k, kamera įrenginys, rėmas mažas įrenginys, chod rig.

Aprašymas:

Lengva surinkti ir išardyti:Jis yra lengvai nuimamas be jokių įrankių, todėl, kad jūs galite laikyti savo reikmenys .

Balansas reguliuoti rankenos gali stumkite pirmyn ir atgal, montavimo taške subalansuoti svorio centras fotoaparato, rankena ir atgal reguliuojamas galite rasti pusiausvyrą padėties savo platformą.Ji yra labai lengva surinkti ir išardyti rankena.

Du kartus šaltas batų rankenos ateina su dviem integruotais šalto batų, kurie galėtų pridėti į mikrofoną pritvirtinkite ir flash.

Tvirtinimo taškai:Matricos 1/4" -20 ir 3/8"-16 angos ant rankenos skirtas montuoti papildomų priedų, pavyzdžiui, Kamuolį galva,gnybtas prie žaibolaidžio, magic arm ir kt.

Veržliaraktis: Ji ateina su vidiniu šešiakampiu raktu ant šono, kuris jungiamas magnetas viduje rankena.Jūs galite naudoti įvairiais tikslais, jūs galite atlaisvinti tuos varžtus iš kitos pusės, ir gali pakeisti priekiniai atgal orientacijos pagal jūsų poreikį.Todėl, kad daro jį labai lengva naudoti, balansavimo fotoaparatą, nešiojamą naudoti.

Dviejų rūšių įrengimas: T-vadovas rankena gali koreguoti kryptį, bei į dešinę ir kairę kryptimi galima reguliuoti priekyje ir gale kryptimi, ir koregavimas yra 90 laipsnių.Du būdai, kaip naudoti, nešiojamų ir rankinių, gali būti daugiau nemokamai ir patogiau, kai šaudymo.

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Neto Masė: 192g

Komplektą Sudaro:

1 x Rankena Viršuje

1 x Hex Raktu

2 x 1/4" Varžtų

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai