200BGB 4/4 Dydžio Anglies Pluošto GermanStyle BASS LANKAS Juoda Ašutų Bass Dalys, Priedai

200BGB 4/4 Dydžio Anglies Pluošto GermanStyle BASS LANKAS Juoda Ašutų Bass Dalys, Priedai

w36291

Nauja

Yra sandėlyje

€167.18 €117.03
Vnt.

Žymos: kanifolija smuikui kanifolijos, smuikas lankas priedai sapo, nuskaitymo violončelei, anglies smuikas, smuikas, bosinė 4, profesinės smuikas, laukinių plaukų lankas, bass valdymo plokštė, violončelei garso, baroko lankas.

◆ JUODA AŠUTŲ - Mes naudojame gamtos juoda mongolų ašutų su puikus atsparumas, lengviau kanifolija.Juoda ašutų yra storesnis nei balti plaukai, jums bus gauti garsiau ir laukinių tonas keista.

◆ SIDABRO TINKLELIO ANGLIES PLUOŠTO - puikus derinys, elastingumą ir kietumas.Puikus svorio ir ilgio, maždaug.133 gramų, 76cm įskaitant 6cm varžtą.Lengva žaisti.Prancūzų modelis, juodmedžio varlė su gamtos modelis, perlamutras skaidrių, natūralios odos rankena, lankas yra pilnai montuojamas nikelio ir sidabro.

◆ DĖL KONCERTAS NAUDOTI - modelyje sėkmingai sujungti aukštųjų technologijų sidabro tinklelio Anglies Pluošto ir tradicinių amatų įgūdžių.Ji buvo patyrę lankas-maker ir pateiks jums šiltas ir skaidrus tonas.Tai profesionalių žaidėjų.

◆ TOBULOS PUSIAUSVYROS TAŠKAS-Kaip žinote, pusiausvyros taško yra labai svarbu lankas.Mūsų kūrėjai visuomet sureguliuokite lankas pusiausvyros taško keletą kartų, siekiant užtikrinti, kad ji yra teisinga asortimentą.Labai pusiausvyros taškas leidžia kontroliuoti lankas lengviau ir patogiau.

◆ ATIDŽIAI, RANKŲ darbo - lankas visiškai pateikė tradicinių amatų.Tiesiai klijuoti, švarus darbas, pasiruošę žaisti.Jis yra geras stiprus lankas su išskirtiniu bounce stabilumą.Bauda kokybės natūralių ašutų, puikus atsparumas, lengviau kanifolija.

Iš viso turimi dydžiai:

4/4 ilgis - 76cm, įskaitant varžtas

3/4 ilgis - 74cm, įskaitant varžtas

Modelis apjungia sidabro tinklelio Anglies Pluošto ir tradicinių amatų įgūdžių.

Kaip popluar modelis " PRO " žaidėjai, jo rezultatus ir garsas yra, išbandyta ir sertifikuota pagal daug žaidėjų.

Anglies pluošto rodo, gražus reticulate modelis.Tai yra stabilesnė ir stipresnė struktūra.Ebony Black varlė rodo, natūralios medienos grūdų, ir puošia klasikinio akis.Perlamutras skaidrių.Varlė yra montuojamas su pilna nikelio ir sidabro.Visos dalys yra įrengtas tos pačios maker " nuo pradžios iki pabaigos, net ir valymo darbai.Tai puikus bosas lankas, pasiruošę žaisti.Bauda kokybės natūralių ašutų, puikus atsparumas, lengviau kanifolija.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai