Kūdikių Ryklių Galvos Vertus Lėlių Minkštas Žaislas Vaikams Christmasf Dovana, Puiki Apdaila Pirštinės

Kūdikių Ryklių Galvos Vertus Lėlių Minkštas Žaislas Vaikams Christmasf Dovana, Puiki Apdaila Pirštinės

w36124

Nauja

Yra sandėlyje

€6.75 €6.21
Vnt.

Žymos: lėlių, lėlių ventriloquist, lėlių ryklys, varlė vertus lėlių, kūdikių ryklių pinkfong, pinkfong pliušas, jeffi, ryklys minkštas žaislas, jumpsuit ryklys, karvė piršto lėlių.

Aprašymas: Šis ryklys galvos vertus lėlių yra saugus ir netoksiškas, dėvėti, atsparus ir patvarus metų naudojimo.Vėsioje išvaizda pritraukia vaikų interesus.Sklandžiai ir minkšta medžiaga nebus skauda rankas.Jūsų vaikai bus labai smagu, kai žaidžia, tai realu vertus lėlių.

Savybės: * Kurie yra pagaminti Iš Kokybiškų PVC: Premium-ne-toksiškos medžiagos, kurios yra saugus ir aplinkai draugiškas. * Ar Super Realus&Cool: Tai ranka lėlių yra tikroviška išvaizda, dizainas, puiki tekstūra, aštrių dantų.Įdomu ir lengva pritraukti vaikų dėmesį. * Ar kilnojamojo Burną: žaislas ryklių nagų gali būti atidaromas ir uždaromas, todėl, kad vaikai gali vaidinti vaidmenį, kai jie dėvi jį. * Ar Edutainment: ryklių rankas lėlių žaislas yra puikus žaislas vaikams mėgautis interaktyviomis ir švietimo žaisti. * Kurie yra nuostabi Dovana, Pasirinkimas: Tai ryklys lėlių žaislai-išskirtinė dovana vaikams.Ji gali būti naudojama daug kartų, pavyzdžiui, šalies ir šeimos pramogų.

Specifikacija: Prekės Pavadinimas: Shark Galvos Vertus Lėlių Medžiaga: PVC Spalva: Kaip Parodyta Nuotraukose Dydis: 16*iki 13,5*8cm/6.3*5.31*3.15 colių Svoris: 120g

Paketą, Įskaitant: 1 X Ryklio Galvos Vertus Lėlių

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai