2020 Vandens Butelis Siurblys Elektrinis Vandens Dozatorius Belaidžio Nešiojamieji Elektriniai Automatinis Vandens Siurblys, Kibiras Butelis Dozatorius

2020 Vandens Butelis Siurblys Elektrinis Vandens Dozatorius Belaidžio Nešiojamieji Elektriniai Automatinis Vandens Siurblys, Kibiras Butelis Dozatorius

w36106

Nauja

Yra sandėlyje

€5.85 €3.04
Vnt.

Žymos: gėrimas siurblys, vandens dozatorius siurblys elektroninis, butelis maišytuvas, aliuminio kavos, cirkuliacinis siurblys, namų vandens siurblys 220v, automatinis, atsisakyti, aušintuvas wather, balionėlis ąsotis, nemokamas vandens dozatorius.

Vardinė įtampa: 5 V)

Nominali galia: 4 (W)

Nominalus dažnis: 5 (Hz)

Dydis:

Siurblys 13.5 x 6 x 7.5 cm

Siurblys su pagrindo 26 x 14.4 x 14.4 cm

Spalva: Balta/pilka/juoda/aukso

Medžiaga: ABS+ Elektroninis komponentas

Maitinimo metodas USB

Paketas apima:

Su Pagrindo nustatyti: 1 bazė + 1.1 m silikono vamzdelis + 1 dulkių dangtelis +1 įleidžiama galvute + 1 priešslydžio sistema mygtukai/

Normalus tipas: 1 siurblys+ 1 tube

Savybės:

Saugos ir sveikatos: siurblys yra pagaminti su aukščiausios kokybės, išvado vamzdis yra pagamintas maisto laipsnį 304 nerūdijančio plieno, o minkštas vanduo sugeria vamzdis yra pagamintas iš geros laipsnį silikono,netoksiškas, saugus žmogaus organizmui naudoti kasdien.Taip pat minkštą vamzdelį, gali būti pašalintas nuplauti lengvai.

Integruotas siurblio korpusas pašalina dujų nuotėkio pavojus, ir yra daugiau, atnaujinti dizainą, siekiant apsaugoti kokybės vandens šaltinis, kuris yra daugiau higienos ir patikimas naudoti kasdieniame gyvenime.

Jautrus touch:Vanduo bus tiekiamas kaip ilgai, kaip ir paspaudus jungiklį, labai patogus ir paprastas senyvo amžiaus žmonėms ir vaikams naudoti.

Aukštas suderinamumas: Tai elektrinis vandens dozatorius yra tinkamas daug įvairių fasuoto geriamojo vandens, yra suderinama su 4.5 L/7.5 L/10L/11.3 L/18.9 L vandens butelį.

Tylus darbas: Dirba tyliai, suteikia jums ramioje poilsio aplinką net galite naudoti lova.

USB įkrovimo vandens dozatorius: vidinė įkraunama baterija leidžia jums imti ji su USB laidu, nereikia susisiekti su maitinimo laidu naudoti.Ji veikia 8-10 barelių vandeniu, po to pilnai įkrauta.

Puikus naudoti gyvenamasis kambarys, miegamasis, treniruoklių salė, biuro, virtuvės, kur jums reikia vandens ir taupymo problemų iš kėlimo sunkiųjų barelį vandens.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai