10-50PCS Punk Pramonės Štanga Kremzlės Auskarai Laikiklis Akrilo Bioflex & Nerūdijančio Plieno Pramonės Auskarų Auskarai 14G

10-50PCS Punk Pramonės Štanga Kremzlės Auskarai Laikiklis Akrilo Bioflex & Nerūdijančio Plieno Pramonės Auskarų Auskarai 14G

w35617

Nauja

Yra sandėlyje

€6.32 €3.23
Vnt.

Žymos: apvalus plienas kamuolys, mėlyna pramonės auskarų, auskarai bioflex, kamuolys plieno dubuo, pramonės auskarų originalas, bioflex balno, aukso pramonės auskarų, 10g bioflex, pramonės plieno pircing, micro plieno kamuolys.

10-50PCS Punk Pramonės Štanga Kremzlės Auskarai Laikiklis Akrilo Bioflex & Nerūdijančio Plieno Pramonės Auskarų Auskarai 14G *Aukštos Quatily Medžiaga: Šios sijos yra pagamintos iš lanksčių ultra sparkle akrilo & plastiko, nesukelia alergijos, metalo nemokama, alergijos nemokamai.Į Bioplast barbells yra puikus pasirinkimas tiems, kurie kenčia nuo alerginės reakcijos su metalais.

*Dydis Informacija: juostos storis yra 14G(1.6 mm), ilgis 1.5 colių (38mm), rutulio skersmuo yra 5 mm.Kamuoliukus ar pleiskanoti abiejų galų.

*Daugiafunkcinis panaudojimas: skaidraus akrilo industrail auskarų vėrimas gali būti naudojamas kaip nėštumo sporto pilvo bambos mygtuką žiedai ir pramonės barbells auskarų fiksatorius.

*Kiekis: 10/30/50 Vnt uώ

*Spalvos: Kaip Nuotraukoje Parodyta

Ši maža hipoalergicznych silikono kamuolys auskarai yra labai lengvas ir minkštas, todėl jie yra ne tik lengva įdėti, bet labai patogūs dėvėti kasdien.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai