Šiuolaikinės 20W LED Spiralės Patalpų Sienos Lempos Kambarį Lovos, Miegamojo Eilėje Šviesos Paprastas Aliuminio Akrilo Šiltai Balta Siena Sconce

Šiuolaikinės 20W LED Spiralės Patalpų Sienos Lempos Kambarį Lovos, Miegamojo Eilėje Šviesos Paprastas Aliuminio Akrilo Šiltai Balta Siena Sconce

w34685

Nauja

Yra sandėlyje

€42.34 €33.87
Vnt.

Žymos: angel pagalvė, modernus dekoro, lampade sienos miegamasis, pakabinti lempos, nuotraukos sieniniai šviestuvai, lempa led, lamparas techo, sienos pusėje žibintai, sienos lipdukas, miegamasis furnitur.

Puikiai dera su paprasta stilius:

Šiuolaikinės Kaustytomis Geležies Akrilo Kūrybiškumą Sienos Šviesios, Puikus pareikšti modernus minimalizmas ieško bet kurioje srityje.

Energijos taupymo LED lustas,ilgas tarnavimo laikas,šviesos stabilumas,aukštas šviesos norma,mažas energijos suvartojimas,ne tik sienos, šviesos,daugiau kaip meno kūrinį.

Paprastas, modernus stilius, ne tik apšvietimo, bet ir puošmena jūsų namuose,lengva sumontuoti, reikia varžtai yra įtrauktas į paketą apie pristatymą,jūs galite įdiegti sienos sconce patys.

Šis kaimiškas prabangus paprastumas sienos lempa, šviestuvas puikiai tinka koridorius, gyvenamasis kambarys, miegamasis, virtuvė ir daugiau.

Jei nesate patenkintas su Modernia Sienos Žibintas, tiesiog grąžinti jas per 30 dienų grąžinti visą.Jokių klausimų, jokių rūpesčių.Spustelėkite "Pridėti į Krepšelį" mygtuką, kad turi savo šviesos atspalvį išsiųsti šiandien.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai