Octonauts Povandeninis laivas, Valtis Laivo Modelį, GUP-Žibintas Valtis su Octonauts Duomenys Žaislai Dovana

Octonauts Povandeninis laivas, Valtis Laivo Modelį, GUP-Žibintas Valtis su Octonauts Duomenys Žaislai Dovana

w34492

Nauja

Yra sandėlyje

€8.43
Vnt.

Žymos: pitsburgo, paversti, ponios žiūrėti bs bičių sesuo kvarcinius laikrodžius, pliušinis ryklys, lego octonaut, valtis kilimas, tattu, octonauts daug žaislų, g1 transformuoti, 42v transformatorius.

Aprašymai

Medžiaga: 100% ekologiškas, draugiškas plastiko

Geriausi žaislai, dovanos savo vaikams, berniukams ir mergaitėms

Kalėdos, gimtadienis, bet festivaliai

Tinkamas Amžius: +3 metai

Komplektą sudaro :

Octonauts valtis su viena paveiksle šansas

kiekviena valtis apima 4pcs fotografavimo monetas, turi fotografavimo funkcija

100% Brand New langelyje,

Produkto Rodyti

Pristatymas

Mandagumas

*Visos siuntos bus padaryta per 2-4 darbo dienas po pilnai atsiskaitoma.Mes naudojame labiausiai krovinių vežimo sąnaudų, pakavimo, siekiant sumažinti išlaidas slėgis pirkėjas.

*Shippment yra per China Post, kuri užtruks apie 7-20 darbo dienų atvykti. (tik JAV, Russion,ir kai kurių Europos Šalių) , kitose šalyse, reikės daugiau laiko (apie 3-6 savaičių) atvykti.Faktinį tranzito laikas gali skirtis, o geriausia nustatyti, tačiau nėra garantuotas.

*Mes tikimės, kad jums gali suprasti mus, kai mes išsiųsti iš punktas (- ai), mes negali kontroliuoti faktinį pristatymo laiką.tačiau, jei turite kokių nors problemų su savo sandorio, prašome nedvejodami kreipkitės į mus per "ebay" pranešimo, arba per elektroninio pašto, mes stengiamės padėti ją išspręsti .

Grąžinti

Visų grąžinimo klausimas turi būti deramasi, draugiška, ir mes grąžinsime pirkti gavęs pagrindinį sertifikatą, patvirtinantį, kad mirtina kokybės problema

Atsiliepimai

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas, laiku.Dėkojame už jūsų supratimo ir bendradarbiavimo, iš anksto!!!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai