Populargrow 165w "Bluetooth" Kontrolės Pritemdomi LED Šviesos Akvariumas, Jūrų Šviesos su Trijų Kanalų Penkių Rūšių Koralų, Žuvų Bakas

Populargrow 165w "Bluetooth" Kontrolės Pritemdomi LED Šviesos Akvariumas, Jūrų Šviesos su Trijų Kanalų Penkių Rūšių Koralų, Žuvų Bakas

w34175

Nauja

Yra sandėlyje

€92.88
Vnt.

Žymos: pilietis, cob, "mars", " hydro kit, diodo led, cob, gen7, 12v led spot, viso spektro led juostele, led, akvariumas led, augti augalų, akvariumas.

165w "Bluetooth" Pritemdomi LED Akvariumo Šviesos Pilno spektro mėnesiena akvariumas, led apšvietimas, lempos rifo koralų, žuvų Specifikacija: dydis:400 L)X210(W)X63(H)mm, led kiekis:55pcs led galia:165w(55pcsx3w/vnt) peržiūrėti kampas:120 laipsnių Tarnavimo laikas>50000hours įėjimo įtampa: AC85-265V veikimo dažnis:50 hz darbinė temp:-20-+50 laipsnis garantija: 1 metai Paketų sąrašas: 1pc wifi 165w akvariumas led šviesos 1pc maitinimo laidas 1 set pakaba rinkiniai

apžvelkime lempos atidžiai:

yra iš viso trys kanalai: balta kanalo, mėlyna kanalo, mėlyna kanalų;

iš viso penkiais režimais: Maunual režimas/Laikmatis režimas/Muzikos režimas/Mikrofonas režimas/vaizdo režimą.

app lempos yra "Smart Led Šviesos Sistema", app yra prieinama App store and Play store, jūs taip pat galėtų nuskaityti qrcode ant galinės lempos parsisiųsti programą.

tada įjunkite "bluetooth" funkciją savo telefone, tada jūs galite pamatyti lempa app.

tai labai lengva valdyti lempa, ir lempos yra stabilus su "bluetooth".

Žemiau yra screenshot PROGRAMĖLĘ"Smart Led Šviesos Sistema":

lempos galėtų imituoti saulėtekio, saulėlydžio ir mėnulio ciklo poveikį; Kliento rodyti:

Kodėl 165W vartoti tik apie 110watts ne visa galia? 1) rungtynių naudoti tiesa 3watt LED lustai. 2) užtikrinti jo kokybę ir ilgą tarnavimo laiką, mes ratai, ši šviesa su 480-530mA saugus currenty, kad kiekvienas šviesos DIODAS yra apie 2watt. 55x2watt=110watt. 3) Papildomų vatų drived aukštojo currenty tai mažiau auga, koralų rifas, nes NOMINALI vertė nebus padidinti per daug.Kita vertus, tai gali sutaupyti jūsų pinigus elektroninės sąskaitos.

Vežimas

Nuo pirmadienio iki penktadienio, mes išsiųsti prekes kasdien.Už šeštadieniais,sekmadieniais ir švenčių dienomis,nėra atliekų avialible.

Visi užsakymai bus išsiųsti per 3 darbo dieną po apmokėjimo .

Mes laivas per UPS,USPS,DHL, "FEDEX", DPD,ePackage,ebs.Atkreipkite dėmesį, mes pasirinkite greitas, patikimas ir ekonomikos kelią pristatymo.Jei jums reikia naudoti specialius vežėjas,prašome susisiekti su mumis ir leiskite mums žinoti.

Prašome palikti jus pailsėti adresą ir telefono numerį pristatymo informaciją.Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti, adresas ir telefono numeriai.

Draugai nuošaliose vietovėse,yra papildomas mokestis, laivybos mokestis.Prašome patvirtinti savo adresą gali gauti UPS/USPS/DHL/FEDEX/DPD, ebs.paslaugų prieš perkant.

Jūsų supratimą ir bendradarbiavimą, būtų labai dėkingi!Garantija Mes suteikiame 1 metų garantija dalims, kurios normaliomis naudojimo garantinio laikotarpio Metu, jei jokių defektų atsitikti , prašome siųsti mums nuotraukas, kad inžinieriai galėtų analizuoti, kas atsitiko.Jei reikia, mes atsiųsime atsarginių dalių nemokamai.Jei tai yra daugiau nei šešis mėnesius nuo pirkimo šviesos (- ai), pirkėjai moka už siuntimo išlaidas.Jei ne, mes reikės apmokėti už jus.Taip pat prašome susisiekti su mumis ir gauti išlaikyti instrukcija laiku!Siekiant priimti jūsų užsakymą tax free ar mažesnis akcizas .mes pareiškė ji, kaip mažai, kaip įmanoma .Deklaruota vertė neturi įtakos produkto faktinė kaina ar pardavimo vertės ,tik parodyti savo muitinės išsaugoti pareigą jums .Pastaba

1. Importo muitų, mokesčių ar PVM ar kitų paslėptų mokestis nėra įtrauktas į kainas, šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė;

2. Prašome patikrinti su savo vietos muitinės ar vietos vmi apie detales muito mokestis prieš pirkimą;.

3. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių, šie mokesčiai nėra įtrauktos į prekės kainą ir siuntimo išlaidų, šios išlaidos paprastai renka pristatymo krovinių (krovinio) bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą, ne confus jų pristatymas už papildomą mokestį,kai kuriose šalyse gali būti siunčiami nemokamai, prašome susisiekti su mumis el. paštu užklausas prieš perkant.

Atsiliepimai

Mes bus dėkingi, kad visi mūsų klientai gali rašyti teigiamus atsiliepimus, pastabas ir 5-žvaigždučių DSRs(Detaliai Pardavėjo Reitingus)po to, kai gaunate prekę.

Mums reikia jūsų teigiamus atsiliepimus parama :jūsų palaikymas tikrai mums suteikti įgaliojimai nuolat teikti gerus produktus ir puikų klientų aptarnavimą, gali jums prašome palikite man positve atsiliepimus ir 5 žvaigždučių?ačiū jums labai iš anksto .Mes jums išspręsti bet kokią problemą, jūs ne pirmą kartą : jei nėra nieko blogo apie produktą, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, pažadame, kad mes išspręsti problemą su savo pilną pasitenkinimą.

Mes siekiame teikti geriausias garantinio aptarnavimo ir garantijų, kad patenkinti jus.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai