Didmeninė Graviruotas Begalybės Simbolis Auskarai Asmeninį Sidabro Auskarai Unikali Dovana Jai

Didmeninė Graviruotas Begalybės Simbolis Auskarai Asmeninį Sidabro Auskarai Unikali Dovana Jai

w33598

Nauja

Yra sandėlyje

€16.20
Vnt.

Žymos: karalienė į karaliaus, apyrankė karalius ir karalienė, meilužis, dėžutė siuvinėjimo, prezervatyvas elasun, apyrankė coupl, porą mėgėjams, savo ir savo, Elasun, jos karalius.

PASTABA!~ Dear Klientas sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje: Profesinės užsakymą papuošalų gamyklos !~ Mūsų parduotuvėje Min kad yra 1-5 Dalių (galima maišyti skirtingų užsakymą juvelyriniai dirbiniai ) 1. DHL krovinių 18.5$, nesvarbu, kiek vienetų galite užsisakyti 2.Auginantiems laikas 3-7 darbo dienas ,Laivybos laikas 3 darbo dienų, DHL shipping vežėjas,Jūs gausite tai, už 10 darbo dienų SVARBU!Jei nesate patenkinti mūsų prekėmis,ir jokių problemų, prieš jums palikti atsiliepimą .atminkite, susisiekite su mumis pirmas!!(elektroninio pašto ,pranešimų,TradeManager ) Mes jums išspręsti visas jūsų problemas!******

Mes darome infinity kolekcija dar didesnis ir įdomesnis su Infinity Auskarai.Suporuotas su mūsų Graviruotas Infinity Karoliai arba nešioti ant savo, tai infinity auskarai yra negalima praleisti!Jei jums šis specialus auskarai , kiekvienas nori žinoti, kur jūs turite šiuos auskarus!

Medžiaga :925 Sterlingas Sidabro

Spalva: Sidabrinė Raidžių:Iki 9 Simbolių, už kiekvieną pavadinimas Pakabukas dydis:2.6*0.9 CM(1.04*0.36 COLIŲ) Storis : 1.2 MM(0.048 COLIŲ)

KAIP UŽSISAKYTI:

Prašome palikite pastaba vardą, kaip kad jūs norite atrodyti ir tai padarysime už jus.

PRISTATYMAS:

Galima 3-7 dienas, gamyba.

Pristatymo laikas priklausomai nuo to, kur esate:

DHL Pristatymo Laikas: 4-7 Dienų

==============

Todėl mes griežtai laikomės tokios politikos:

*Jokių pataisų arba atšaukti savo užsakymą, turi būti prašoma per 24 valandas nuo pirkimo, kad negali mokėti jokių papildomų mokesčių, arba atšaukimo mokestis.

*Po 24 valandų, bet korekcijų reikės papildomų 40% mokestį prieš darbas yra baigtas ir bet panaikinimo rezultatas bus 40 proc. mokestis išskaičiuotas iš jūsų galutinis grąžinimo.

==============

Pateikdami užsakymą su mumis, jūs sutinkate su šiomis sąlygomis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai