Nerūdijančio Plieno Žuvų Lūpų Gripper Grabber Žvejybos Rankena Spręsti Įrašą Kreivų Nagų Kontrolės Žvejybos Įrankis Su Virvelę

Nerūdijančio Plieno Žuvų Lūpų Gripper Grabber Žvejybos Rankena Spręsti Įrašą Kreivų Nagų Kontrolės Žvejybos Įrankis Su Virvelę

w32628

Nauja

Yra sandėlyje

€8.06 €6.37
Vnt.

Žymos: praktikos plaukioti lazdele, virvelę granulių alavo, žvejybos plaukioti lazdele, Karpis, karpis kilimas, mickey virvelę granulių, keliautojas plaukioti lazdele, edc virvelę granulių, 3d antis, veža plaukioti lazdele.

Savybės:

1. Specialiai nerūdijančio plieno apkabas yra idealus, paimti, laikyti ir atleidžiantis žuvų lūpų kontroliuojant spyruokliniai sukelti lengvai.

2. Ši priemonė apsaugo jūsų rankas ir apsaugo juos nuo blogio, kurį pagaląsti dantis, kaulus, žvejybos kabliukus ir pan.

3. Pagamintas derinys, nerūdijančio plieno ir neslidžia rankena komponentai, puikus balansas perkeliamumas, ilgaamžiškumo, tvirtumo ir atsparumo korozijai.

4. Lengvas dizainas leidžia lengvai atlikti, ir ergonomiškas dizainas neslidžia rankena ir atitikimo virvelę ir karabinai suteikia aukšto lygio komfortą ir patogumą.

5. Šios žuvys gripper yra skirtas įvykdyti savo dienos žvejybos reikalavimų.Jis gali būti naudojamas įvairių žvejybos rūšių, įskaitant sūraus ir gėlo vandens bendrosios ir lauko žvejybą, plaukioti žvejyba, baidarių žvejybos, ledo žvejybos, žūklės ir daugiau.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Nerūdijantis Plienas

Ilgis:17cm

Storis:1.1 cm

Virvelės ilgis:15.5 cm

Tipas:Žuvis Su Šlapia Danga

Savybės:Nešiojamų,patvarus,lighatweight

Pakuotė:

1x Žuvų Lūpų Rankena

1x Virvelės

1x Karabinai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai