Didelis Antklodė Krepšelį Kukurūzų Odos Austinės Medvilnės Virvės Laikymo Krepšį Skalbinių Krepšį su Rankena Žaislas Organizatorius

Didelis Antklodė Krepšelį Kukurūzų Odos Austinės Medvilnės Virvės Laikymo Krepšį Skalbinių Krepšį su Rankena Žaislas Organizatorius

w32462

Nauja

Yra sandėlyje

€39.40 €31.52
Vnt.

Žymos: skalbinių krepšį, izgara, tarpusavyje skalbinių krepšį, 1 skalbinių krepšį, granulių skalbinių krepšį, didelis nėrimo krepšelio, didelis loundry krepšelio, hidfen skalbinių krepšį, negabaritinių antklodė krepšelio, juoda antklode krepšelio, didelis audiniu krepšelio.

Didelis Antklodė Krepšelį Kukurūzų Odos Austinės Medvilnės Virvės Laikymo Krepšį Skalbinių Krepšį su Rankena Žaislas Organizatorius MULTI-PURPOSE ORGANIZATORIUS - Mūsų praktinių saugojimo krepšys gali padėti organizuoti žaislai, pledai, patalynės ir skalbinių, puikus pasirinkimas, saugojimo, gyvenamasis kambarys, vonios kambarys, arba vaiko kambarį daugiau organizavo tvarkingai slepiasi toli laisvi ir didelių gabaritų daiktus.

NEŠIOJAMŲ & PATVARUS - Lengva sulankstyti krepšelį, kad yra išardomi, ir turi tvirtas rankenos, kad jis nešiojamas ir lengvai judėti.Puiki dovana krepšys ir interjero elementą.

MADINGO DIZAINO -kad neturi jokių cheminių priedų.Tinka kūdikių, vaikų darželio, nes jis pagamintas iš natūralių, ekologiškai ir odos draugiškas kukurūzų lukštų.

IŠLAIKO SAVO FORMĄ - tai krepšys, lengvai saugo ir atstato savo formą, nes paramos iš viršaus sluoksnį kukurūzų lukštų ir unikalios varpo kreivė formos dizainas.

Mūsų patvarus, tačiau stilingas saugojimo krepšys funkcijos megztos medvilnės dizainas ir ateina labai didelio dydžio, leidžiantis lengvai tvarkyti ir declutter jūsų namuose.Mes norime palikti mūsų miegamieji slidus ir tvarkinga, tačiau, dažnai, miegamojo reikmenų padaryti vietos, nepatogus, mūsų lengvas ir nešiojamų saugojimo krepšys padės organizuoti metimų, pagalvės ir kitus didelių gabaritų daiktus.Puikus pasirinkimas sukant užstatyti netvarka organizuotas palaimos.

Naudoja ir Patarimai:

1.Nes jis yra išsiunčiamas sulankstyti, čia yra du būdai, kaip pertvarkyti šią austi saugojimo krepšys.

2. Stuff, kad jis pilnas kažko, tai turėtų būti forma su mygtukais.

3. Jei esate skubėti, bandyti garuose su geležies arba garlaivis, ji bus išleisti raukšles po truputį.Tikiuosi, kad padeda.

4.šie krepšiai gali būti naudojama bet kurios patalpos, namai ir nekelia jokio pavojaus, kad augintiniai ar kūdikiams.

spalva:Pilka + sidabrinė

Medžiaga:medvilnė

dydis:55*35cm

Pakuotės Turinys:

1x Saugojimo Krepšys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai