Veikia Camel Naujas Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis Stiklo plokštės Pakeitimas iPod Nano 7 7 Gen

Veikia Camel Naujas Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis Stiklo plokštės Pakeitimas iPod Nano 7 7 Gen

w3196

Nauja

Yra sandėlyje

€20.26 €13.98
Vnt.

Žymos: ipod nano ekranas, "ipod nano" lcd ekranas, ipx7 mp3, m sata, ipod lcd, apple ipod 2 touch, ipod touch 1 stiklinė, atveju "ipod nano", iPod, mp4 multimedia grotuvas.

Veikia Camel Naujas Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis Stiklo plokštės Pakeitimas iPod Nano 7 7 Gen

Produkto Savybės

100% patikrintas prieš pristatymas.Šis skaitmeninis keitiklis jutiklinio ekrano įrankiai padės jums pakeisti savo įskilęs ar sulaužytas Telefono ekrano ir gauti jį atgal į veiksmų!Ekrano bus labai jautri.Šis stiklas yra 100% nauja ir Aukštos kokybės, geriausius rezultatus ekrane, skirtų jūsų prietaisui.Jutiklinis Ekranas yra iPod Nano 7 Spalvų: Juoda,Balta

Pakuotė

1 x iPod nano 7 jutiklinio ekrano pakeitimas 1 x Remonto įrankiai

Pastaba: Labai svarbu

Rusijos Draugas Mokėti Dėmesio!!!

Prašome pasiūlyti tikslus gavėjo pavadinimas, užsakymo.dėl naujos politikos rusijos muitinės, kitaip jūs tikriausiai nebus gauti paketą pagaliau.

Mes apdoroti jūsų užsakymą per 3 dienas, sekimo numerį užtruks 2-3 dienas atnaujinti.Jei jūs nežinote, kaip tai patikrinti, prašome susisiekti su mumis.Apskritai, tai bus imtis 25-60 dienas į laivą,tačiau dauguma iš šalies gali gauti per 30-45 dienas,nors ji yra šiek tiek greičiau arba vėliau.prašome suprasti, mes negali būti atsakinga už vėlavimą sukėlė stichinės nelaimės,streiko ar atostogų.Jūs galite kreiptis į žemiau lentelėje informacijos.

BST Elektroninių bendrovė yra profesionalus ir patikimas tiekėjas mažmenininkams ir vartotojams.Pagrįsta, Shenzhen, Mes teikiame tiesioginio pristatymas iš gamyklos t mažmeninė visame pasaulyje konkurencingą kainą ir 100% kokybės paslaugos.Mums rūpi jūsų poreikius, Ar mažas ar didelis.

Mums labai malonu, kad tiek daug klientų, suteikti mums teigiamus atsiliepimus, tikiuosi, kad jums bus patenkinti mūsų produkto, paslaugos

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai