4 Uostų Kelis Sienos USB Smart Stovėti Įkroviklis Adapteris Mobilaus Telefono 5V 4.8 Mokestis Greito Įkrovimo "iPhone", "iPad", "Samsung" XiaoMi

4 Uostų Kelis Sienos USB Smart Stovėti Įkroviklis Adapteris Mobilaus Telefono 5V 4.8 Mokestis Greito Įkrovimo "iPhone", "iPad", "Samsung" XiaoMi

w31647

Nauja

Yra sandėlyje

€14.98
Vnt.

Žymos: pramonės usb įkroviklis, hdmi telefono, atveju p20, obdii galia, polera streetwear, garbė, huawei ascend p7 l10, delta fisheye, atveju huawei p smart, nano usb įkroviklis.

APRAŠYMAS:

4 Uostų Kelis Sienos USB Smart Stovėti Įkroviklis Adapteris Mobilaus Telefono 5V 4.8 Mokestis Greito Įkrovimo "iPhone", "iPad", "Samsung" XiaoMi

SAVYBĖS:

Kodėl jums rinktis šią nuimamas įkrovimo stovas dokas?

Šis 4 port įkrovimo dokas turi 4 port usb įkrovimo lizdas ir gali įkrauna iki KETURIŲ prietaisų tuo pačiu metu, per tik vienas lizdas, panaikinant būtinybę kelis įkrovikliai ir realizavimo.Idealiai tinka namuose, biure, kelionių ir kitų patalpų, naudodamiesi, padaryti savo gyvenimą lengviau ir patogiau.

1. Išlaikyti savo išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio ir kitas prietaisas organizavo savo darbalaukyje, ar skaitiklis, paprasta, švarus dizainas, puiki dovana suteikia daugiau nuostabiu funkcijas;

2. Apmokestinimo 4 prietaisų į vieną lizdą, maks.galia 2 prievadai yra 2.4 ir pusiausvyra 2 prievadas yra 1A, kiekviena sąsaja yra integruota apsauga nuo viršįtampių;

3. Pastatytas smart chipset, už prietaisų su geriausiais parametrais

4. Didelio efektyvumo ir mažos energijos sąnaudos, labai mažai darbinės temperatūros, kai ji yra pilna apkrova;

5. Kompaktiškas ir šviesos svertinis, lengva valdyti

6. Suderinamas su visais elektronikos produktų, kad gauti kraunamas per USB kabelį, pvz., visi išmaniojo telefono "iPhone" 8 8X/5/5s/6//6s/6 plus/7, Samsung,Galaxy Pastaba 4 S8, Galaxy Krašto, HTC, visas planšetinio KOMPIUTERIO,, iPad,iPod, Elektra Bankai, Įkraunamą "Bluetooth" Garsiakalbis ir pan.

SPECIFIKACIJA: Įėjimas: AC 100V-240V, 50/60Hz.Taikoma skaitmeninių produktų su įėjimo įtampa 5.0 V (+/-5%) Įkrovimo Įtampa: 5.0 iš Viso V. Išėjimo Srovė:5.0 Max.USB Išėjimas:2.4 Maks.Matmenys: Apytiksl.L19 x W14.5 x H7 cm.

PAKUOTĖ:

1* 4 USB įkrovimo stovas dokas

1* 1,2 M AC maitinimo kabelis( ne įeina trumpas įkrovimo kabelis )

1* naudotojo vadovas

Pastaba: kaip ir gamykla, mes paramos lašas laivybos ir didmeniniams, taip pat priimti OEM tvarka.

PAKAVIMAS ir PRISTATYMAS Vidinės pakuotės: 4 prievadų usb įkrovimo stovas dokas pridedamas KINTAMOSIOS srovės laido Išorinės pakuotės : Go2link dovanų dėžutėje du kartus apsaugoti, siekiant užtikrinti 100% saugumo transportavimo metu Mes taip pat gali suteikti paketą į savo neprivaloma.Laivas:Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, www.poligon-1.lt standartas,4PX,Fedex,DHL,UPS,TNTor Shunfeng.

GARANTIJA : Jei prekės yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina, prašome grąžinti ją savo išlaidų laivybos mokestis per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Bet daiktai turi būti grąžinti į gamyklą būklės.Prašome susisiekti su mumis iš anksto ir patikrinkite grąžinimo adresas, prieš jums grąžinti.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, galėtume atsiųsti jums naują pakeitimas nemokamai, arba siūlo visą kompensaciją po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Jei prekė yra su defektais, 12 mėnesių, taip pat galėtume pasiūlyti jums pakeitimo paslauga, bet jūs turite mokėti už papildomas transportavimo išlaidas.

DUK

1,Kaip ilgai veikia, o kad imtis?

Paprastai Prekės išsiunčiamos per 3 darbo dienas, gavęs mokėjimą, ir atvyko klientams apie 5 - 25days priklauso nuo laivybos modelį.

2,Kas yra po pardavimo paslauga?

Jei yra problema, sukelti mūsų pusės,mes tikrai padėti klientams išspręsti šie problemas,grąžinti pinigus , arba išsiųsti prekes ar kitais būdais.

3, koki siuntimo metodu galite padaryti?

www.poligon-1.lt, Kinija Paštu Retistered Paštas, DHL ar UPS ir t.t.,

4,Kas yra mokėjimo būdą?

Internete yra mieliau, taip pat priimame Paypal,Western union,BOC bankas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai